Ne bi trebala dopustiti ni jednom muškarcu da utječe na tebe i da te mijenja: Evo kako ćeš ostati samo svoja

Image
Foto: Pexels

Kad smo lude za nekim, nekad se ponašamo stvarno neobično

29.12.2017.
14:00
Pexels
VOYO logo

U vezi je svašta moguće, pogotovo ako si jako zaljubljena u svog partnera, ali ipak bi trebala pripaziti na neke stvari. Pazi da mu ne dozvoliš previše. Da njegovo ponašanje ne utječe loše na tebe. Sve je u redu dok se volite i dok se ne mijenjaš zbog njega. Pop Sugar donosi nekoliko stvari koje ne bi trebala raditi zbog nikoga, a pogotovo ne zbog partnera.

Promijeniti se fizički

Image
Foto: giphy

Tvoj bi te dragi trebao voljeti takvu kakva jesi. Ne bi trebao tražiti od tebe da se promijeniš. Da smršaviš ili promijeniš svoj stil. Ako mu se ne sviđaš takva kakva jesi, vrijeme je da potražiš nekog drugog kome ćeš se svidjeti. Sve promjene koje radiš na sebi, radi samo zbog sebe i nikog drugoga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odustati od snova

Nitko ne bi trebao stati na put tvojim snovima i željama. Ako ipak i stane, nemoj mu dopustiti da te spriječi u njihovom ostvarivanju. To je tvoj život i samo ti odlučuješ na koji ćeš ga način živjeti. Tvoj bi te partner trebao podržati u naumima, ili ti barem mirnim tonom reći zašto tvoja odluka možda i nije najbolja, ali ti svakako treba ostaviti izbor da sama napraviš kako misliš da je najbolje.

Čekati na njegovo odobrenje

Image
Foto: giphy

Svaka žena mora sama znati kad mora napraviti i poduzeti određene radnje. Ne treba ti ničije odobrenje za tvoje postupke. Oni su tvoji i na kraju ćeš sama odgovarati za njih. Naravno, uvijek možeš pitati druge za mišljenje, ali nemoj čekati njihovo odobrenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otkazivanje planova

Planove si napravila s razlogom. Možda si dogovorila kavu s prijateljicom koju nisi vidjela neko vrijeme ili si samo dogovorila izlazak. A onda je došao on i predložio ti odlazak u kino. Nauči se reći mu ne u određenim situacijama. Dogovor koji si prvotno dogovorila ispuni i nemoj nikad zapostavljati prijateljice. One su ipak najvažnije.

Promijeniti karakter

Nemoj se mijenjati zbog nikoga, osim zbog same sebe. Ako si nezadovoljna nekom svojom osobinom, poradi na njoj. Nikad nemoj zaboraviti tko si i koje su tvoje prave vrijednosti. Imaj svoje stavove, svoje snove, kao i vrijednosti i nemoj ih mijenjati. Možda se nećete uvijek složiti oko nekih stvari, ali ukoliko se ne slažete oko onih najvažnijih životnih stvari, pronađi osobu s kojom ćeš se slagati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo