Lukavi trikovi koji će ga navesti da 'progovori'

Pitate svog dragog što ga muči, a on promrmlja da mu je juha preslana.

29.5.2013.
9:08
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Nikad ne recite: 'Moramo razgovarati!'

'Te riječi su muškarcima zastrašujuće. Smatraju da će im ono što dolazi poslije toga biti privlačno kao otprilike kolonoskopija', kaže David Matthews autor knjige Every Man Sees You Naked.

Odajte mu tajnu

'Pokažite mu povjerenje tako što ćete mu priznati nešto što još nikada nikome niste rekli', savjetuje Matthews. Ako je tajna vezana uz seks, još bolje. Vaša otvorenost potaknut će njegovu otvorenost.

Budite jasni i precizni

'Prosječan muškarac ne komunicira poput žene. Njima su riječi prijenos informacija, a ne formiranje veze', kaže doktor Scott Haltzman, autor knjige The Secrets of Surviving Infidelity. Pokušajte ovako: 'Želim razgovarati o sljedećem: bila sam s mamom i želim znati smatraš li da bih trebala manje vremena provoditi s njom?'

Zaposlite ga

To pomaže smanjiti kontakt očima, što vaš partner želi izbjeći te mu olakšava razgovor. Odvedite ga u šetnju ili podijelite obrok ili bilo što drugo, tako da mu se razgovor čini opuštenijim i ne stvara pritisak.

Budite izravni i prestanite govoriti o sebi

Ne pričajte nadugo i naširoko. Pitajte ga izravno:'Što se događa s tobom?' Želite li da vaš partner razgovara s vama budite direktni. Samo pripazite da izaberete pravi trenutak.

Koristite 'nježan' uvod

'Neka razgovor bude jednostavan i bez nabijenih emocija', kaže stručnjak za veze, dr. Barton Goldsmith. Umjesto da kažete: 'Hej, što ti zapravo osjećaš?', manje napadno je da pitate: 'Što misliš o ovoj ideji?'

Isključite televizor i odjenite se

Muškarci su jednostavna bića i lako ih je omesti. Dakle, ne započinjite razgovor ako je usredotočen na utakmicu ili pokušavate s njim razgovarati dok ste goli ili u donjem rublju, jer će mu to svakako odvući pažnju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Podmitite ga hranom

Kad sve ostalo ne uspije - kauč, spavaća soba ili duge šetnje, vrijeme je za plan B. Pripremite mu za jelo ono što najviše voli i pitajte ga 'o životu'. Iznenadit ćete se što je sve čovjek u stanju priznati punog želuca.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Zaštitne maske za lice troslojne - 50 komada
22,12kn55kn
Mekane i udobne, pružaju zaštitu od 95%.
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali