HTJELI SU DRUGAČIJE VJENČANJE PA NAPRAVILI SPEKTAKL: / Umjesto alkohola - marihuana, a nakon razmjene zavjeta...

Image
Foto: Facebook

Trava ih je spojila, s travom su započeli i bračni život

27.2.2020.
7:23
Facebook
VOYO logo

"Stvarno sam htjela imati drugačije vjenčanje", pravda se žena koja je zajedno s novopečenim suprugom organizirala svadbu s temom kanabisa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Clara (30) i Dusty Higgins (40) iz Colorada upoznali su se dok je ona radila u kafiću. On joj je "posudio" joint i tako je nastala kemija između njih. Zatim su oboje radili u industriji kanabisa, a danas imaju vlastitu tvrtku koja prodaje bongove, piše Metro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kanabis je veliki dio naših života – radimo u toj industriji, svi prijatelji ga također vole, a na vjenčanju smo umjesto vina htjeli marihuanu", rekla je 30-godišnja Amerikanka. Na ceremoniji održanoj na njihovu ranču u lipnju 2018. godine nalazio se kanabis bar s lulama, bongovima i nekoliko vrsta trave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nismo nimalo tradicionalni, a ova tema, za koju smo se odlučili, vrlo nam je važna. Nisu svi gosti ljubitelji kanabisa, ali su poštovali našu odluku. Imali smo kanabis bar, lule, bongove, deset različitih vrsta listova za pušenje i kolačiće s marihuanom. Iza recepcije naš je vrt kanabisa, pa su svi uzvanici mogli vidjeti kako sve to izgleda", ispričala je Clara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon razmjene zavjeta i prvoga poljupca matičar je Clari pružio bong da uzme dim prije svih uzvanika, a njezin suprug Dusty napravio je isto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Noble Glass napravio mi je bong samo za vjenčanje, a to je donijelo i poslovnu suradnju – sada imam njihovu kolekciju u svojoj trgovini. Dok sam razmišljala o vjenčanju, palo mi je na pamet da bi personalizirani bong bio odlična stvar. Rekla sam im koje boje planiram imati na vjenčanju, a oni su mi izradili točno ono što sam željela. Za mene je to bio poklon, a inače je cijena 400 dolara (malo manje od 3000 kuna)", ispričala je Clara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo