'Bila sam zatočena u njegovim monolozima među plahtama. Kasnije me počeo paliti taj dirty talk'

Image

Ona je u vezi s dečkom koji voli dirty talk. Na početku joj je to bilo čudno i nije razumjela o čemu on priča, ali kasnije se navikla i sama počela tako pričati u seksu

4.7.2017.
9:00
Play logo

"Moja veza s Ryanom je od samog početka vrlo seksualne prirode. Nikada do sada nisam bila u takvoj vezi. Na našem prvom spoju poljubio me za rastanak i s obje ruke primio za guzicu. Mislila sam da je možda malo pretjerao. Nije me trebalo iznenaditi kada je naše prvo ludiranje u krevetu obilježio prljavi razgovor.

Nisam znala što hoće

shimmer fallback
shimmer fallback

Kada mi je rekao "Da, siši ga" mislila sam u čemu je problem pa upravo to i radim. Vjerojatno je mislio ovo doslovno jer izustiti ovakvo nešto iz bilo kojeg drugog razloga bilo bi vulgarno i odvratno. Upravo zbog ovakvih stvari filmove za odrasle gledam bez zvuka. Odlučila sam da je najbolje da ga ignoriram.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bila sam zatočena u njegovim dijalozima, odnosno monolozima među plahtama. Svaki puta kada je nešto rekao ostala bih začuđena i pitala ga o čemu priča. Većinu vremena ga nisam razumjela i nisam znala što želi. Možda bolje da nisam. Ono što je izlazilo iz njegovih ustiju bile su sve one rečenice koje čujete u pornićima. Sve one rečenice za koje se pitate tko uopće priča tako. Ispada da moj dečko priča tako.

Većinom ne zna što kaže

shimmer fallback
shimmer fallback

Na početku sam šutjela. Bila sam u šoku i nisam znala što da odgovorim na njegove izjave. Kao na primjer što bih trebala reći na njegovo "Seksat ću te divlje cijelu noć". Ovo je za njega bilo tek zagrijavanje. Trebalo je samo nekoliko radnji kako bi počeo prepričavati scene s prljavim riječima i akcijama.

Slušala sam kao da se radi o satu pričanja priča jer nije li to ono što treba raditi u mojoj situaciji? Pitala sam se otkuda mu tolika mentalna snaga i onda sam prasnula u smijeh. Pitao me što nije u redu pošto mu nije bilo jasno zašto se smijem. Pitala sam ga želi li stvarno da to napravim, a on je samo odgovorio začuđeno na što točno mislim i dodao kako pola vremena ne zna što uopće priča. Na svu sreću uskoro se i on počeo smijati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iduće je svinganje

shimmer fallback
shimmer fallback

S vremenom sam shvatila da je njegov prljavi govor povezan s uzbuđenosti. Što je bio napaljeniji to je postajao vulgarniji. Ako nije pričao o grudima i guzici mislila sam kako nije dovoljno napaljen. Počela sam i ja pričati svoje fantazije. Zvučalo je loše, "Hmm... Ti i ja... U kuhinji, bez odjeće." Problem je bio što je sve bilo nedorečeno. Pitao me: "Što radimo? Gleda li nas netko?", a ja bih na sve odgovara kako god ti želiš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Smiješno je što sada i mene napaljuje prljavo pričanje. Iako je ovo odličan način za podijeliti fantazije, voljela bih da neke stvari ipak nije izrekao. Ono što je zvučalo tada seksi, kasnije kada razmišljam o tome zvuči stvarno užasno.

U zadnje vrijeme Ryana pali svinganje. Idemo na tulum gdje će svi zamijeniti partnere i on me može gledati dok radim bilo što s drugim muškarcem. Da u mašti, zašto ne, a po svemu sudeći možda i u stvarnom životu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izvor: Your Tango

BKFC 50
Kalkanski krugovi
Love island UK
San snova
default_cta
Ljubav je na selu
Štrumpfovi
Bijela kraljica
Britain's Got Talent
default_cta
Pun mjesec
Play logo