Play ponuda

Ako ne želite ostati bez cure,nemojte ni slučajno reći nešto od ovoga...

shimmer fallback

Ako ste u dobroj vezi u kojoj želite ostati, onda nipošto svojoj dragoj nemojte reći jednu od ovih stvari.

30.1.2015.
6:27
Play ponuda

Malo si debeljuškasta u toj haljini

Koja bi žena željela da joj kažete da izgleda debelo? Zbog ovakve izjave ste zavrijedili, u najmanju ruku, provesti noć na trosjedu.

Mama ti izgleda kao starija sestra

Da, žene vole svoje majke (ustvari, češće je riječ o nekoj volim te/ne volim te vezi), no da se niste usudili usporediti je s njom. Iako mislite dati kompliment njezinoj majci, postići ćete to da se ona osjeća staro.

Najbolje se zabavljam kad sam sa svojom ekipom

Možete se sjajno provesti sa svojom ekipom, ali to ne znači da joj to trebate reći u lice. Ponekad je puno bolje dati diplomatski odgovor.

Ne mogu izaći jer gledam tekmu

Osim ako vam djevojka nije sportašica, nemojte često koristiti ovu izliku.

Podsjećaš me na bivšu

To je najgora stvar koju biste mogli reći curi. Ona će se nakon toga uvijek pitati jeste li prvotno ušli u vezu s njom samo zato što vas je asocirala na svoju prethodnicu.

Moja mama najbolje kuha

Žene uživaju u svojim kulinarskim umijećima. Zato nikad nemojte tvrditi da vaša majka kuha bolje od bilo koje žene na svijetu. Možda ćete, u suprotnom, do kraja života trebati jesti zagorenu hranu.

Ne sviđaju mi se baš tvoj prijatelji

Kao što vi uživate u druženju s vašim prijateljima, tako i vaša cura voli svoje prijatelje. Nemojte da činjenica da vam se ne sviđaju bude izrazito očita. Prijatelji mogu itekako utjecati na vašu bolju polovicu, pa pripazite da budete u njihovoj milosti.

Zašto toliko trošiš na kozmetiku/beauty tretmane?

Nikad nemojte prigovarati ili propitkivati koliko ona troši na izgled. Ako vi uživate u igranju nogometa, onda i ona može trošiti svoje vrijeme kako bi izgledala lijepo. Jednostavno to prihvatite.

Aaaa! Koji komad!

Bilo da kraj vas prođe Angelina Jolie ili na televiziji vidite zamamni dekolte nove voditeljice, nikad nemojte otvoreno tako komentirati druge djevojke pred svojom dragom.

Treba mi malo prostora

Ako vam treba vremena i prostora, pokušajte to dobiti na suptilan način. Ako ste preotvoreni moglo bi se dogoditi da dobijete previše prostora i ostanete bez ljepše polovice.

Play ponuda
Play ponuda