Amerikanka čuvala 100 mačijih leševa u zamrzivaču (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Bolesna žena nije mogla da se odvoji od uginulih životinja

16.12.2012.
20:34

Jedna obolela žena iz SAD držala je u svom stanu leševe stotinjak mačaka jer nije imala srca da se odvoji od njih kada su uginule.

Amerikanka Teri godinama je udomljavala napuštene mačke, iako nije mogla da im obezbedi normalne uslove za život. Kada joj je prva mačka uginula, ona je odlučila da je stavi u zamrzivač jer nije mogla da se odvoji od nje.

Kako je vreme prolazilo ova Amerikanka je imala sve vise mrtvih mačaka svuda po stanu, a u jednom trenutku u njenom domu je bilo čak 100 zamrznutih leševa mačaka.

- Kada mi je prva mačka uginula, stavila sam je u zamrzivač jer sam planirala da je kremiram. Posle nje su uginule još tri, a ja tada nisam imala novca za kremiranje. Znam da treba sahraniti mrtve, ali jednostavno nisam mogla da se odvojim od njih. volim svoje mačke - ispričala je Teri, prenosi The Sun.

Ova opsednuta žena dodala je da sebe ne smatra "ljubiteljem životinja" jer je smrt tih mačaka leži na njenim rukama, zbog čega se oseća odgovornom.

- Svaki gubitak mi slama srce, kao da sam ih izneverila - rekla je Teri, koja je nakon šestomesečne terapije na nagovor stručnjaka očistila kuću i rešila se mrtvih životinja. http://www.youtube.com/embed/lf5dffoXTIo

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali

Yasenka Skinage Collagen Elegance 10.000 - 500 ml
199kn285kn
Uspješno smanjuje bore te nadoknađuje izgubljeni kolagen