NE MOŽE VIŠE HODATI? / Zvijezda tinejdžerske hit serije bori se s paralizom koja zahvatila i njegove genitalije

Zvijezda tinejdžerske serije 'Buffy, ubojica vampira' Nicholas Brendon bori se s paralizom koja je zahvatila njegove noge i genitalije zbog čega se jedva kreće te je propustio premijeru svojeg filma 'Wanton Want'

12.9.2021.
9:09
Instagram/nicholasbrendon
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Glumac Nicholas Brendon (50) je u velikim bolovima te ne može više hodati nakon paralize koja je zahvatila njegove noge i genitalije. Zbog svog zdravstvenog stanja morao je propustiti premijeru svog filma "Wanton Want", piše The Sun.

"Sada se koncentrira na svoje zdravlje. Neće sudjelovati na promociji filma zbog zdravstvenih tegoba", rekla je njegova mendažerica Theresa Fortier. Istaknula je kako mu se stanje pogoršalo u zadnjih tjedan i pol te će morati na operaciju.

Nicholas boluje od bolesti kralježnične moždine. Bolest može uzrokovati teški trajni neurološki invaliditet. Disfunkcija kralježnične moždine uzrokuje parezu, gubitak osjeta, promjene refleksa i autonomnu disfunkciju (npr. crijevo, mokraćni mjehur i erektilna disfunkcija; prestanak znojenja).

Zvijezda serije "Buffy, ubojica vampira) već se godinama bori s depresijom. U rujnu 2015. godine pokušao si je oduzeti život s dva reza po zapešću dok je bio na ulici u Saratoga Springsu. Osim depresije, bori se i s alkoholizmom i ovisnošću, a a 2015. je nekoliko puta bio uhićen zbog raznih ispada, od kojih je zadnji bio napad na vlastitu djevojku u alkoholiziranom stanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Zaštitne maske za lice troslojne - 50 komada
22,12kn55kn
Mekane i udobne, pružaju zaštitu od 95%.
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali