OGLAS

NAKON 50 GODINA, PAUZA / Vitasović: 'Pun mi je klinac držati taj fuckin jeb*** mikrofon u društvu pijanih, derati se po cijene noći... a onda se i ja napijem'

Image
Foto: Srecko Niketic/ PIXSELL

Pjevač je nedavno završio u bolnici, a sada će uzeti malo dužu stanku od glazbe

21.11.2023.
17:12
Srecko Niketic/ PIXSELL

Play logo

Pulski pjevač Alen Vitasović (55) je odlučio predahnuti od pjevanja, i to na malo duži period. Alen će se odreći mikrofona na neko vrijeme, a u planu ima veliko putovanje.

Image
Foto: Slaven Branislav Babic/PIXSELL
Image
Foto: Slaven Branislav Babic/PIXSELL

„Ići ću vjerojatno sa suprugom dva, četiri, pet mjeseci negdje izvan države. Neću pjevati uopće", ispričao je za Istarski.hr.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

'To je gubljenje svega...'

Pjevač je nedavno završio u bolnici zbog problema s unutarnjim organima. Ondje je bio tri tjedna, no i dalje se mora odmarati.

"Pedeset i nešto godina sam na pozornici i meni je pun klinac držati taj fucking jeb**i mikrofon i derati se po cijele noći u zadimljenom, u društvu pijanih i na kraju se ja napijem s njima. Gubljenje noći, gubljenje obitelji, gubljenje zdravlja, gubljenje svega. San rekao 'ej, Vitasoviću, ajde sredi se radi svoga zdravlja', priznao je.


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: HRT Screenshot
Image
Foto: HRT Screenshot

Zbog lošeg zdarvstvenog stanja, bio je prisiljen odgoditi koncert u zagrebačkom Boogaloou, kako kaže, barem do svibnja. To što ide na 'dugu pauzu' ne znači da će odustati u potpunosti od glazbe, a smatra da je stanku trebao uzeti i prije.

Image
'SUPRUGA ME SPASILA' /

Odgođen veliki zagrebački koncert Alena Vitasovića: 'Jedva sam preživio. Jednu noć sam ispovraćao litru i pol krvi...'

Podsjetimo, Vitasović je početkom studenog za 24sata otkrio detalje o svojoj bolesti.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Doktori su rekli da mogu pjevati, ali moram se odmarati. U nedjelju navečer sam odradio prvi nastup. Dva sata sam sjedio i pjevao. Imao sam veliki strah, a na kraju sam bio jako ponosan. Inače, imam problema s jetrom jer sam konzumirao alkohol, no život pjevača je težak. Sve mi je došlo na naplatu", priznao je glazbenik.


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: NuNu
Image
Foto: NuNu

"Moj bend i ja smo dobro odradili ljetne gaže, krenuli smo pjevati u listopadu, ali ja sam završio u bolnici. Uvijek malo povraćam kad popijem neki kiseliš, ali jednu noć sam povratio litru i pol krvi. Spasila me supruga Eleonora. Ona je pozvala hitnu", dodao je.


Play logo

POGLEDAJTE VIDEO: Vitasović i riba s koncerta: 'Više nikad ju neću jesti'

U klinču
Vrijeme je za seks
SRPZŽ2023
Ljubav je na selu
Dosje Jarak
default_cta
Love island Australija
Superstar
Viola boje mora
Život na vagi
Igra moje sudbine
default_cta
VOYO KIDS
Stanje nacije
American idol
LJNS AU

Najčitanije


Izdvojeno

Telegram

Telegram

Image

Premijer je sebi, naravno, pripisao i puštanje Bad Blue Boysa iz pritvora: 'Idemo, za zajedljivce. Jesam li bio u pravu?'