BIVŠI PRIJATELJI

U NEVOLJI SE POZNAJU PRIJATELJI: Beyonce nagovara supruga da se pomiri s bolesnim Kanyeom

Kim se nakon pljačke u Parizu povukla iz javnosti, a Kanye je nastavios nastupima. No, čini se kako mu je sve zajedno bilo previše za podnijeti pa je završio u bolnici sa slomom živaca.

Kanye West je prije nekoliko dana završio u bolnici u Los Angelesu. Policija ga je tamo odvezla nakon što je reper izgubio razum zbog nesanice koju je prouzrokovao stres zbog pljačke njegove supruge Kim Kardashian.

BILO JE PITANJE VREMENA: Kanye West imao živčani slom, policija ga u lisicama odvela u bolnicu

🐆

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Reality zvijezda bdije uz suprugov krevet, a podršku mu želi pružiti i njegova (bivša) prijateljica Beyonce. Slavna pjevačica navodno nagovara svog supruga Jay-Z-ja, Kanyeova nekadašnjeg najboljeg prijatelja, da mu pruži ruku pomirenja u ovim teškim trenucima.

‘BEYONCE, POVRIJEDILA SI ME!’: Kanye West obrušio se na slavnu pjevačicu tijekom svog koncerta

Prije nego je završio u bolnici, West je imao niz incidenata. U Sacramentu je bio na pozornici samo pola sata, što je razbjesnilo njegove obožavatelje. Nakon toga je održao dugi govor o tome što ga sve frustrira u životu te otkrio da bi, da je izašao na glasanje, podržao Donalda Trumpa. Također je optužio Jay-Z-ja da je platio za njegovo ubojstvo.

JAVNO ‘POPLJUVAO’ PRIJATELJA: Kanye West obrušio se na slavnog repera tijekom koncerta

Tonight

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Povratak na Net.hr