Traži milijun dolara jer su ga nagovorili da masturbira

Model Benjamine Bowers tuži svjetski poznatu modnu kuću Abercrombie & Fitch od koje potražuje milijun dolara jer su mu na snimanju reklamne kampanje navodno kazali da se skine i masturbira kako bi izgledao opušteno.

Model Benjamine Bowers tvrdi kako su mu iz kuće Abercrombie & Fitch preporučili da surađuje s Brianom Hilburnom, koji da je potaknuo da se gol samozadovoljava prilikom snimanja reklamne kampanje snimljene 2011. godine u gradu Jacksonu u saveznoj državi Mississippi.

U tužbi se navodi kako je Hilburn naivnom modelu kazao kako se treba razodjenuti i masturbirati, a sve kako bi se objektivom ‘uhvatio’ toliko željeni trenutak opuštenosti i zadovoljstva kada Benjamine doživi orgazam.

Kada je Bowers završio s masturbacijom, Hilburn je navodno izvadio svoj penis kako bi usporedio veličinu svojih genitalija s onima spomenutog modela, pa je dvojac raspravljao o sličnostima i razlikama svojih intimnih dijelova tijela.

Bowers tvrdi kako ga je Hilburn iskoristio te da mu uopće nije pomogao u karijeri, da cijeli događaj smatra seksualnim uznemiravanjem koje će mu u budućnosti praviti probleme u karijeri, zbog čega od modne kuće Abercrombie & Fitch potražuje milijun dolara.

Povratak na Net.hr