SRPSKA STARLETA NAKON STRAVIČNIH PRIJETNJI SMRĆU: / 'Hoću da se ovo riješi pred kamerama!'

Sanija je istaknula kako se više neće javno oglašavati te je otkrila da njihov sukob traje od 'Farme 6'

19.9.2020.
12:23
Instagram/Stanija Dobrojević
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Srpska starleta Stanija Dobrojević, kojoj je bivši robijaš Kristijan Golubović javno preko televizije zaprijetio smrću, na svom je Instagram Storyju otkrila kako je protiv njega podnijela kaznenu prijavu te da je jako prestrašena, pa stoga neće ući u reality show "Zadruga" u kojem se on nalazi od početka.

"Danas je podnesena kaznena prijava! U reality ne ulazim dok ne budu prikladni uvjeti za to. Zanimaju me samo javne mjere! Ugrožena mi je sigurnost i život. Ovaj sukob je počeo pred kamerama javno i datira od 'Farme 6', hoću da se ovo riješi pred narodom, nacijom, kamerama: javno!

Ne moram se dalje više oglašavati niti bilo što objašnjavati. A po komentarima podrške i naroda, shvatila sam da im je sve jasnije nego i meni samoj. S ljubavlju", napisala je.

Podsjetimo, Kristijan je u "Zadruzi" pobjesnio jer mu je Stanija nedavno spomenula dijete, ističući da kći "nije zapravo njegova" te je izrekao niz šokantnih poruka i javno joj je zaprijetio smrću.

"Evo sad se zaklinjem u svoje dvoje djece: ubit ću Staniju Dobrojević osobno ili preko mojih ljudi ako mi se iskreno ne ispriča za ono što mi je uvrijedila djecu. I ubit ću svakoga u životu tko mi bude spomenuo dijete, zapamtite ovo, po cijenu da idem 40 godina na robiju. Pa nisu uopće bitne pare, sad znate što je u pitanju", rekao je.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Zaštitne maske za lice troslojne - 50 komada
22,12kn55kn
Mekane i udobne, pružaju zaštitu od 95%.
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali