VATRENO IZDANJE / Sonja Kovač mini haljetkom otkrila pozamašni dio grudi, a kada je okrenula leđa nastao je šou: 'Ne kužim, zašto...'

Image
Foto: PR

Sonja Kovač na Instagramu se pohvalila modnom kombinacijom koju je odabrala za prigodni party

28.4.2023.
15:37
PR

Influencerica Sonja Kovač trendi opravicama ne prestaje šokirati svoje pratitelje na Instagramu. Tako je bilo i ovoga puta, influencerica se pohvalila malom, crnom haljinom koju je odlučila nositi na party jednog časopisa.

'Goriš ženo'

Da ne bi bilo zbunjenih glavica, Sonja je ispod atraktivnih fotografija napisala da je haljina brenda Mugler, dok su štikle na platformu Prada.

"Ne kužim, zašto zadnja slika nije prva", "Prezgodna", "Goriš ženo", "Zanosna i prekrasna", neki su od komentara ispod Sonjinih seksi fotki s tuluma.

Image
JEZIVO PRIZNANJE /

Žanamari o seksualnom zlostavljanju koje je doživjela: 'Završilo je tako da sam ga u obrani tukla nogama i rukama...'

Image
JEZIVO PRIZNANJE /

Žanamari o seksualnom zlostavljanju koje je doživjela: 'Završilo je tako da sam ga u obrani tukla nogama i rukama...'

Kako bismo razumjeli zašto Sonja, gotovo uvijek, označava poznate brendove ispod svojih fotografija, odlučili smo ovoga puta saznati koliko je influencerica morala izdvojiti kako bi zablistala na ovoj zabavi.

Na službenoj stranici Muglera nismo uspjeli pronaći isti model Sonjine haljine, no jedna gotovo ista haljina bez "tanga" pozadine koju smo uspjeli ubosti na spomenutoj web stranici - košta 1490 eura. Stoga smatramo da ni Sonja nije puno manje platila ni svoju malu, crnu haljinicu.

Dok za visoke, svjetlucave platforma štikle Sonja je morala izdvojiti čak 1650 eura, kako stoji na službenoj stranici brenda Prada.

Naime, Sonja na društvenoj mreži bilježi trenutke iz svojeg svakodnevnog života, a pratitelje je nedavno počastila seksi fotografijama.

Sonja je pozirala u dva izazovna kompleta donjeg rublja, od kojih je jedan proziran, a fotografijama je dovela Instagram do usijanja.

Podsjetimo, sa Sonjom je često na fotografijama i njezin zaručnik Goran Mandić, koji ju je zaprosio prošle godine na Maldivima na desetu godišnjicu njihove veze i kojeg je dugo skrivala od javnosti.

BKFC 50
Superstar
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Ja sam Zlatan
Señorita 89
Britain's Got Talent
default_cta
Tri sestre