Bili su korak do oltara, ali im se nije posrećilo

Celebrity parovi teško ostaju zajedno. Brojni su među njima bili zaručeni i samo korak do oltara, međutim do vjenčanja nije došlo. Evo sedam slavnih parova koji su otkazali vjenčanje.

Miley Cyrus objavila je da su ona i Liam Hemsworth prekinuli u rujnu 2013. godine, samo nekoliko tjedana nakon njenog skandaloznog nastupa na MTV VMA. Par je bio zaručen više od godinu dana, a Liam ju je zaprosio kad je imala samo 19 godina.

Mnogi nisu ostali iznenađeni kad su Evan Rachel Wood i Marilyn Manson raskinuli zaruke 2008. godine. Navodno su prekinuli zbog velike razlike u godinama. Kad su raskinuli zaruke ona je imala 21 godinu, a on 39 godina. Njih dvoje su definitivno bili jedan od najčudnijih slavnih parova ikad.

U razmaku od godine dana, tada 26-godišnji Big Sean i tada 27-godišnja Naya Rivera upoznali su se, započeli vezu, zaručili se i raskinuli zaruke. Nakon prekida u travnju 2014. godine, stvari su krenule loše, a u lipnju 2014. godine Naya je čak ‘ugasila’ Twitter profil te pobrisala sve foto dokaze bivšeg zaručnika.

Katie Holmes i Chris Klein bili su u vezi od 2000. do 2003. godine. Njihova je veza izgledala obećavajuće i par se zaručio 2003. godine. No, zaruke su raskinuli 2005. godine.

Kelly Osbourne iza sebe ima dva raskida zaruka. Prvi raskid zaruka je bio 2010. godine s Lukeom Worrallom. Ona je imala 25 godina, a on samo 20. Drugi raskid zaruka je imala početkom ove godine s Matthewem Mosshartom.

Paris Hilton i Paris Latsis zaručili su se nakon samo pet mjeseci veze. Ona je imala 24 godine, a on 22 godine. Toj vezi mnogi nisu davali puno šanse i bili su u pravu. Par se razišao samo četiri mjeseca nakon zaruka u listopadu 2005. godine.

Carson Daly imao je 28, a Tara Reid 25 godina kad su prekinuli nakon dvije godine veze i devet mjeseci nakon zaruka. Iako su oboje bili dovoljno odrasli kad su se razišli 2001. godine, prekid je bio toliko gadan i ponašali su se toliko nezrelo, da su se mnogi pitali koliko njih dvoje zapravo imaju godina…

Povratak na Net.hr