Play ponuda

SEVERINA SE U SUZAMA OPROSTILA OD PREMINULOG PRIJATELJA: / 'Takvi valjda više ne postoje...'

Image
Foto: Instagram

Preranu smrt Tomaža Pandura Severina teško podnosi. Sa slavnim ju je redateljem povezivao posao, ali i dugogodišnje prijateljstvo.

13.4.2016.
15:23
Instagram
Play ponuda

Tomaž Pandur 2013. je godine režirao Severininu turneju, ali i veličanstveno vjenčanje s Igorom Kojićem, a vijest da je naglo preminuo u dobi od 53 godine, slavnu je pjevačicu teško je pogodila.

Image
IZNENADNA SMRT POZNATOG REDATELJA: /

Tomaž Pandur umro od srčanog udara na probi kazališne predstave

Image
IZNENADNA SMRT POZNATOG REDATELJA: /

Tomaž Pandur umro od srčanog udara na probi kazališne predstave

Jučer se od dragog prijatelja oprostila emotivnim statusom, a danas mu je posljednje zbogom rekla na Instagramu, prisjećajući se turneje koju je režirao.

"Tomaž, ja plačem na krivoj pjesmi... - Ne, dušo... Nikad se ne plače na krivoj pjesmi... Možda se plače za krivim ljudima... - Pa šta ću ako opet puknem na 'Grad bez ljudi' usred koncerta?" - A šta misliš, da ljudi vole gledati suzdržane emocije? Zapamti, sjeti se svega lošega sto si doživjela u životu i takva izađi na scenu. To si prava ti. Jer znaš, micek, najbolji redatelji nisu oni koji govore glumcima što treba raditi, nego oni koji iz glumca izvade i utrobu i sve što se u njemu nalazi...", napisala je Severina uz video na kojem u suzama sluša punu dvoranu kako pjeva njen hit.

"Takvi valjda više ne postoje... Totalni blackout, Tomaž...", napisala je uz još jedan kratki video.

Play ponuda
Play ponuda