banner

ROMANSA I SPORT

SANDRA PERKOVIĆ SASVIM ISKRENO O LJUBAVNOM ŽIVOTU: ‘On je šef na terenu, a ja u kući’

Sandra tvrdi kako su ona i Edis kroz dugogodišnju vezu imali uspone i padove te da je sada sve u najboljem redu

Naša najbolja atletičarka Sandra Perković u razgovoru za IN magazin, između ostalog, progovorila je i o svom ljubavnom životu.

[FOTO] SANDRA PERKOVIĆ NIKAD NIJE BOLJE IZGLEDALA: Hrvatska kraljica diska svojim je fotografijama zapalila internet

Sandra je Edisa Elkasevića upoznala 2012. godine. Kada je prekinula suradnju s trenerom Ivanom Ivančićem, tu poziciju preuzeo je Edis.

“Mi smo krenuli u našu poslovnu suradnju iz ljubavne. Ušli smo svjesno u to i znali smo što nas čeka. Mogu biti bezobrazna i reći da smo više bili trener i sportašica nego cura i dečko. Kroz dugogodišnju vezu imali smo uspone i padove, ali na svu sreću sad je sve u redu i sad sve ide kako treba. Dogovorili smo se da je on šef na terenu, a ja u kući i savršeno funkcionira”, rekla je.

Velika životna škola

Perković je otkrila kako se osjećala kada je proživljavala teške trenutke u karijeri.

“Taj pad na dopingu gdje ja nisam bila 100 posto odgovorna, osim toga da sam samo unijela taj preparat. Godinu dana prije sam postala europska prvakinja sa samo 20 godina i tu je krenula ta moja stopostotna karijera. I onda taj pad. Znači, prvo poletite u smislu da si krenuo dobrim smjerom i onda padnete i onda počne osuđivanje. Pa ona je osvojila europsko zlato sa samo 20 godina, što ste mislili da je bila čista…”, rekla je dodavši kako je u takvim teškim vremenima shvatila tko su joj pravi prijatelji.

[FOTO] SANDRA OBJAVOM ZAPALILA INTERNET: Da, pod tim kutom se slikala; Pogledajte malo bolje

“Moj životni put isprepleten je usponima i padovima i zato sam postala jača osoba. To je bila škola”, kazala je.

Povratak na Net.hr