Hot

NE SKRIVA SREĆU

‘REKAO SAM DA’: Marko Grubnić se zaručio i pokazao skupocjeni prsten

Stilist je pratiteljima na društvenim mrežama otkrio da se zaručio prije mjesec dana u jednom zagrebačkom restoranu

Marko Grubnić na Instagramu je potvrdio da se zaručio. Početkom je godine priznao da se ubrzo planira vjenčati, a datum svadbe koja će se održati van Hrvatske pomaknuo se zbog pandemije koronavirusa.

MARKO GRUBNIĆ PROGOVORIO O SVOJEM VJENČANJU: ‘Pamtit ćemo to cijeli život’

“Samo je jedna sreća u životu, voljeti i biti voljen… Pa sam te večeri rekao DA. 6.6.2020. Zaruke. Više od ljubavi”, napisao je stilist uz fotku iz restorana u kojem se zaručio prije mjesec dana.

Pozirao je uz stol prepun crvenih ruža te je proslavio zaruke čašom šampanjca. Objavio je i fotografiju zaručničkog prstena s dijamantima i smaragdima.

Instagram/Marko GrubnićFoto: Instagram/Marko Grubnić

Pratitelji su mu u komentarima poželjeli sreću, a čestitkama su se pridružile slavne Hrvatice, poput Maje Šuput, Matije Vuice, Ivane Vide, Sonje Kovač i Lejle Hajrović.

MARKO GRUBNIĆ OTVORIO DUŠU: Raspričao se o svadbi i priznao da želi postati otac

Grubnić je nedavno otkrio i da želi postati otac. “To je jedina želja koju još nisam ostvario. Ja ću sigurno biti najbolji tata na svijetu. Pod cijenu svega na svijetu ću zaštititi svoju privatnost i privatnost svog djeteta. Osjećam to jako i mislim da će se to dogoditi. To će biti moment kad ću zahvaliti bogu što mi je ostvario najveću želju. Dat ću sve od sebe da to dijete ima najsretniji život”, rekao je u Podcast inkubatoru.

Povratak na Net.hr