Zbog ove fotke Nives opako iskritizirali: Zbog tebe naša lijepa država postaje ružna

Ne prođe dan, a da Nives Celzijus svoje fanove na društvenim mrežama ne razveseli pokojom provokativnom fotografijom ili barem komentarom. Uglavnom su ti njezini potezi popraćeni komplimentima no, ovoga je puta naišla na teške kritike.

Promovirajući svoju novi pjesmu Lutrija, Nives je Instagramu objavila kolaž seksi fotografijama na kojima se naziru njezine bujne grudi i ispod njega napisala stih iz pjesme: ‘Ljubav je k’o lutrija, a dobitni broj sam ti ja’.

Većina fanova, uglavnom muške populacije, reagirala je i više nego pozitivno te su nudili Nives ljubavnu vezu. No, našla se jedna korisnica Instagrama koja nikako nije bila zadovoljna Nivesinim provokativnim ponašanjem i serviranjem atributa po društvenim mrežama.

‘Draga @nivescelsius ne razumijem nešto – kako možeš biti takva i pokazivati golotinju. Tako te se Hrvati srame i samo naša lijepa država postaje ružna’, napisala je korisnica kojoj je Nives samo hladno odgovorila.

‘Suludo mi je uopće komentirati takve gluposti. Misliš da bi se Hrvati trebali sramiti što me jedan Daily mirror proglasio najljepšom ženom nogometaša, Bild i njemački FHM jednom od najljepših žena na svijetu, kao i primjerice brazilski Vip magazin, španjolska Marca, indonezijski i malezijski Maxim i još brojni, brojni? Zaista me sramota ;)’, odbrusila je Nives u svom stilu.

Ljubav je ko lutrija, a dobitni broj sam ti jaaaaaa…

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

Povratak na Net.hr