FINALE EUROSONGA OSTAJE SAN

PRVA ROKOVA REAKCIJA NAKON DEBAKLA U TEL AVIVU: ‘Imao sam problema s dimom na pozornici, počeo me gušiti’

“Jako smo zadovoljni nastupom, treme nije bilo, a jedino sam na početku imao probleme s dimom koji me dosta gušio”, otkrio je Roko probleme

Roko Blažević jučer je nastupio u drugoj polufinalnoj večeri Eurovizije, no Hrvatska u finalu ostala je nedosanjani san i za njega i za Hrvatsku. Roko je, barem je tako izjavljivao, bio jedini bez treme prije nastupa. No, detaljno osmišljen scenski nastup i ta činjenica nisu mu pomoglI da dostigne finale.

ROKOV SAN JE ZAVRŠIO: Nije stigao do finale Eurosonga, glavni favoriti redom opravdali status

Zadovoljan je svojim nastupom

U finalu ćemo gledati predstavnike Grčke, Bjelorusije, Srbije, Cipra, Estonije, Češke, Australije, Islanda, San Marina i Slovenije.

Roko (19) se predstavio pjesmom ‘The Dream’, a iako je kazao kako je zadovoljan nastupom i da treme nije bilo, unatoč teškoćama, nadao se da će proći u finale i tamo biti bolji.

“Jako smo zadovoljni nastupom, treme nije bilo, a jedino sam na početku imao probleme s dimom koji me dosta gušio”, otkrio je Roko probleme za 24sata.

Podijeljena mišljenja

Gledatelji su podijeljeni, neki smatraju da je moglo bolje, a neki da je Roko pokraden.

UNATOČ SENZACIONALNOM NASTUPU, ROKO NIJE USPIO: Gledatelji bijesni: ‘Roko je pokraden, Hrvatska je zaslužila biti u finalu’

Povratak na Net.hr