Poznati glumac pjevačici oduzeo nevinost i slomio joj srce

Iako se o kratkoj vezi Taylor Swift i Jake Gyllenhaala šuškalo još prije dvije godine, Radar Online saznao je od izvora bliskog pjevačici više detalja o kraju njihove romanse.

‘Njeno srce bilo je slomljeno nakon što je svoju nevinost dala Jakeu Gyllenhaalu, a on se nije pojavio na njenom 21. rođendanu. Taylor se zaključala u kupaonicu i satima plakala’, piše Radar Online.

Pjevačica (24) se tada čuvala za brak, ali ju je Gyllenhaal (33) zaveo. Navodno se bila toliko zaljubila u njega da je već i planirala vjenčanje, tvrdi nepoznati izvor. Ubrzo nakon što su postali intimni, Swift je priredila tulum za svoj 21. rođendan na obiteljskom imanju u Nashvillu, a njen tadašnji dečko, Jake, trebao je doletjeti avionom tu večer.

No, glumac se nije pojavio, a Taylor je ostala razočarana i uplakana u kupaonici svoje kuće. No, od svoje tuge pjevačica je uspjela napraviti niz uspješnih albuma, na kojima je opjevala slomljeno srce i muškarca koji je to uzrokovao.

Navodno je Jake poslušao njen album Red, nazvao je i rekao joj da je preslušavanje tih pjesama bilo ‘gorko i slatko iskustvo’, kao pregledavanje fotoalbuma.

Povratak na Net.hr