Play ponuda

POČIVALA U MIRU / Otkriveni su detalji posljednjeg ispraćaja Poline Golubeve: 'Oprostit ćemo se od naše predivne prijateljice zauvijek'

Image
Foto: Facebook/Polina Golubeva

Morana je istaknula da će oproštaj od Poline biti u petak na Mirogoju te se zahvalila na donacijama

29.3.2023.
9:14
Facebook/Polina Golubeva
Play ponuda

Plesačica Polina Golubeva poginula je u prometnoj nesreći koja se dogodila 20. ožujka u trajektnom pristaništu na Pelješcu. Njena prijateljica i PR menadžerica Morana Petričević na svom je Facebooku otkrila detalje o Polininom posljednjem ispraćaju.

Morana je istaknula da će zagrebački oproštaj od Poline biti u petak na Mirogoju.

Image
POSLJEDNJI ISPRAĆAJ POLINE /

Marko Ciboci nakon tragične smrti partnerice uputio tužan apel: 'Molim vas da se odazovete...'

Image
POSLJEDNJI ISPRAĆAJ POLINE /

Marko Ciboci nakon tragične smrti partnerice uputio tužan apel: 'Molim vas da se odazovete...'

"Dragi prijatelji, zagrebački oproštaj od naše Poline Golubeve bit će na Mirogoju kod arkada ovoga petka, 31. ožujka 2023., točno u 14.10 sati pa vas molim da ne kasnite. U tih pola sata oprostit ćemo se od naše predivne prijateljice zauvijek, svatko sa svojim mislima, sjećanjima, osjećajima…", napisala je, a zatim je otkrila da će Polinino tijelo biti prebačeno u Rusiju.

"Nakon toga njezino će tijelo biti prebačeno u Rusiju gdje će biti pokopana u krugu svoje obitelji. Zahvaljujući donacijama koje ste posljednjih dana uplaćivali, skupili smo dovoljno novca da Polini omogućimo dostojanstven odlazak iz ove dimenzije… Hvala vam! Vidimo se u petak."

Doselila se u Hrvatsku prije više od 20 godina

Podsjetimo, očevidom je utvrđeno da je vozilom koje je sletjelo u more na Pelješcu upravljao 47-godišnjak koji je pogrešno skrenuo za trajektno pristanište. S njim se u vozilu nalazilo još troje putnika: 42-godišnjakinja, 39-godišnjak i 45-godišnjakinja.

Iz vozila su odmah nakon slijetanja uspjeli izaći vozač i dvoje putnika, a Polina je, nažalost, poginula jer je ostala u automobilu ispod vode te nije uspjela isplivati na površinu.

Polina, koja se prije nešto više od 20 godina iz Rusije preselila u Hrvatsku, bila je diplomirana pravnica, a javnosti je postala poznata po plesačkoj karijeri.

Polina je izgradila uspješnu plesnu karijeru, a dugogodišnji plesni partner bio joj je hrvatski plesni umjetnik Marko Ciboci. Ona je, također, bila i renomirana plesna sutkinja, a nastupala je u hrvatskom dresu.

Play ponuda
Play ponuda