'NAJZANIMLJIVIJA TEMA NA BALKANU' / Svi pričaju o glumici kojoj je konobar rekao da obuče grudnjak: 'Smiješno mi je kako se pale...'

Image
Foto: Instagram

Tena Sakar Vukić nakon što je ispričala kakav je incident doživjela u jednom zadarskoj pizzeriji, ponovno se javila svojima pratiteljima na Instagramu pa bacila zanimljivu analizu balkanskog društva

27.7.2022.
13:06
Instagram
Play logo

Glumica i Influencerica Tena Sakar Vukić (35) na Instagramu je ispričala neugodno iskustvo koje je doživjela s konobarom u Zadru, koji joj je olako dobacio da "obuče grudnjak". Naime, glumica je na sebi tada imala top i traper suknju, što je i pokazala na društvenim mrežama.

No, Tena se, nakon pompe oko tog incidenta u Zadru, odlučila ponovno javiti na Instagramu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mnogi su joj poslali poruke podrške, ali...

"Iskreno, smiješno mi je ovo što me vrijeđaju i kako se pale. Samo da mi ne diraju djecu i obitelj. I još mi je zanimljiva ta psihoanaliza tog balkanskog društva, muškaraca pogotovo", podijelila je Tena s pratiteljima na Instagramu.

shimmer fallback
shimmer fallback
Image
'PROBLEM HRVATSKOG TURIZMA' /

Domaća glumica doživjela neugodnost u Zadru: 'Konobar mi je rekao da obučem grudnjak, a evo što sam imala na sebi'

"Zanimljivo je da su sise, guzice, seks, trač i nasilje najzanimljivije teme na Balkanu. Ako ovakvu pažnju postigne sljedeći video o mentalnom zdravlju bit će odlično!", napisala je Tena uz video.

"Podrška za našu Tenu", "Cijeli tim je uz tebe", "O ovome se treba više pisati, previše je seljačina", pisali su joj pratitelji poruke podrške, a javila joj se i bivša natjecateljica iz "Gospodina Savršenog", Nandi Uzelac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tena, imaš podršku!", napisala je Nandi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Tenu je hrvatska javnost upoznala u seriji "Zabranjena ljubav", a kada je na Instagramu napisala što je doživjela u kultnoj zadarskoj pizzeriji u koju ide godinama, još je jednom objasnila da nije bila "degutantno odjevena" te da se o ovoj "seksističkoj temi" treba više pričati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo

"Ako malo šire pogledamo ovu situaciju, iz jedne rečenice puno toga možemo vidjeti, seksizam, bezobrazluk, šovinizam, nepoštivanje gosta, zadrtost, manjak odgoja, bontona, obrazovanja, problem hrvatskog turizma, preopterećenost poslom, manjak ugostiteljskog kadra, iscrpljenost, nervoza djelatnika, no prije svega nepoštivanje žene u hrvatskom društvu. I ovo nije izoliran slučaj, nažalost", poručila je Tena te dodala da unatoč neugodnom iskustvu i dalje voli Zadar, ali da su se nakon svega pokupili iz pizzerije.

Trag divljači
Laži sa mnon
Superstar
Život na vagi
90 dana: Životi samaca
default_cta
Darcey & Stacey
Ljubav je na selu
Ekstremne sestre
Ljubav u divljini
Britain's Got Talent
default_cta
Play logo