Play ponuda

NOVINAR JE MONICU BELLUCCI NAZVAO "STAROM": / Evo kako je reagirao Daniel Craig

Image
Foto: AFP, TIZIANA FABI

Daniel Craig je novinaru The Red Bulletina objasnio zašto je smiješno njegovu partnericu u posljednjem filmu o Jamesu Bondu, Monicu Bellucci nazivati "starijom ženom".

28.10.2015.
20:50
AFP, TIZIANA FABI
Play ponuda

Kada je 51-godišnja talijanska glumica prošle godine izabrana za ulogu Lucie Sciarre, jedne od dviju partnerica Jamesa Bonda u filmu Spectre, mediji su se raspisali o tome da je Bond dobio "najstariju djevojku do sada".

Image
NIJE LAKO BITI JAMES BOND: /

Daniel Craig je pošteno nadrapao na snimanju

Image
NIJE LAKO BITI JAMES BOND: /

Daniel Craig je pošteno nadrapao na snimanju

Naime, radi se o učestalim predrasudama prema glumicama i njihovoj životnoj dobi kada je riječ o ulogama, a taj problem već dugo postoji u filmskoj industriji i brojne glumice javno su upozoravale na isti.

U intervjuu za The Red BulletinCraig je objasnio kako je Bond u posljednjih nekoliko filmova postao galantniji jer su ga "okružili snažnim ženama koje znaju kako treba s njim". Na pitanje novinara kako je Bond "podlegao čarima starije dame", britanski glumac je odgovorio: "Mislili ste pitati kako je podlegao čarima svoje vršnjakinje? Zaboga, govorimo o Monici Bellucci, a kad netko poput nje pristane biti Bondova djevojka, možete se uistinu smatrati sretnikom!".

Inače, Bellucci se na konferencijama za novinare predstavlja kao Bondova žena, umjesto kao Bondova djevojka, a Naomie Harris nedavno je kazala kako smatra da je naziv "Bondova djevojka" zastario i neprikladan kada je riječ o seksipilnoj glumici.

Opinion/Hot.hr

Play ponuda
Play ponuda