Navijam sa Srbiju protiv Hrvatske. Vi zaboravljate da sam ja Srpkinja!

O skorašnjoj nogometnoj utakmici između Hrvatske i Srbije baš svi bruje, pa tako i supruga nogometaša, Nives Celzijus Drpić. Iako je Nives poznata po svom originalnom, seksi navijanju za naše Vatrene, kada se Srbija nalazi s druge strane, stvari poprimaju potpuno drugačije razmjere.

Nives je tako, u intervjuu za srpski Alo iskazala svoju ljubav prema Srbiji i njihovoj nogometnoj reprezentaciji, što je mnoge iznenadilo.

‘Kada s druge strane nije Srbija, potpuno je normalno da navijam za Hrvatsku, odrasla sam tamo, suprug mi je Hrvat. Ali vi kao da zaboravljate da sam ja Srpkinja. U situacijama direktnog okršaja malo veću podršku dajem ‘orlovima’. Dakle, naprijed Srbija’, rekla je Nives za Alo te nadodala kako neće gledati utakmicu jer će za to vrijeme biti kod supruga koji se krajem godine preselio u državu u jugoistočnoj Aziji gdje je potpisao ugovor s klubom u Bruneju.

Iako su, vjerujemo, mnogi ostali pomalo iznenađeni ovom Nivesinom izjavom, ona se ne boji reakcije hrvatske javnosti: ‘Ne bojim se rekacije hrvatske javnosti, čini mi se da su upoznati s mojim stavom’.

Pa i kada su muškarci u pitanju, Nives ne skriva svoje sklonosti prema Srbima.

‘Srbi su bolji za zabavu, a Hrvati za brak’, kaže Nives te nadodaje kako je jako vatrena navijačica koja se često tijekom utakmica prepire sa svojim suprugom Dinom.

‘Provociramo jedno drugo, gađamo se jastucima, vrijeđamo igrače… Ja sam malo temperamentnija i vatrenija navijačica, koja se lako naljuti kada joj rezultat nije po volji. Tada mu priprijetim kuharskom, ali i onom drugom, bitnijom apstinencijom’, zaključila je.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr