Play ponuda

Biste li vi na njenom mjestu išli pod nož? Opet...

shimmer fallback

Kada je estetska kirurgija u pitanju, naši estradnjaci šute kao zaliveni. Većina ih se zaklinje da su prirodni od glave do pete, a tek rijetki priznaju odlazak pod nož.

14.6.2013.
8:26
Play ponuda

Jedna od iskrenih po pitanju plastičnih operacija je manekenki Aleksandra Grdić. Ona nikada nije skrivala da je ugradila silikone te i dalje podržava takav oblik uljepšavanja.

'Mislim da su plastične estetske operacije savršene u određenim godinama i da samo ljude mogu usrećiti. Smatram da kad jednom kreneš, ne možeš stati. To je kao s autom, imaš dobar auto, ali želiš još bolji. Tako da iskreno, želim još, ali neću reći što', ispričala jeAleksandra Grdić za InMagazin te nadodala kako su muškarci po tom pitanju puno sramežljivi od djevojaka.

'Muškarci lažu, vjerujte mi. Ja poznajem 90 posto muškaraca, većina njih obilazi doktore i raspituje se, radi operacije tako da su muškarci i žene u tome ravnopravni', kaže Aleks.

Ipak, muškarac koji je prvi javno priznao da ide na botoks i koji ga smatra eliksirom mladosti jest Boris Kosmač.

'Ja sam prvi put išao na liposukciju 1990., a sada mi je jako drago da o tome otvoreno pričamo jer je estetska kirurgija mnogima spasila život', zaključio je Kosmač.

Play ponuda
Play ponuda