Play ponuda

DOŽIVJELA NEZGODU / Nevena Rendeli zabrinula obožavatelje fotkama iz bolnice: 'Neke stvari ne možeš predvidjeti niti spriječiti'

Image
Foto: Instagram

Nevena Rendeli uživala je na Zanzibaru pa odjednom objavila fotografije iz bolnice

24.1.2023.
10:20
Instagram
Play ponuda

Nakon što je voditeljica Nevena Rendeli Vejzović (41) objavila nekoliko fotografija na kojima uživa u druženju s obitelji u Zanzibaru, nedavno je mnoge zabrinula novim fotografijama iz bolnice.

'Infuzija i kao nova sam'

Nevena se zajedno sa suprugom Makom Vejzovićem otrovala hranom te je zbog toga morala biti u bolnici. Objavila je fotografiju na kojoj leži u bolničkom krevetu te prima infuziju.

"A sada ovako", napisala je Nevena.

shimmer fallback
shimmer fallback
Image
SNJEŽNA KRALJICA /

Vlatka Pokos uživala u zimskim radostima, pozirala sa zgodnim frajerom pa se pohvalila i skupocjenom torbicom

Ubrzo je Nevena objavila selfie i obavijestila javnost da nije ništa strašno i da je sve u redu.

shimmer fallback
shimmer fallback

"Ljudi sve je ok, malo proljev, malo temperatura, infuzija i kao nova sam. To je sve dio avanture, neke stvari ne možeš predvidjeti niti spriječiti. Važno da su cure ok", napisala je Nevena na fotografiji.

Inače, Nevena trenutke s putovanja rado dijeli s pratiteljima, uživala je u ispijanju kokosova soka, a otkrila je da je u Zanzibaru sa suprugom, djecom i dvije bake.

"Ova priča bi se mogla zvati 'kako provesti dan u džungli s troje djece i dvije bake i preživjeti'. Ako ćemo iskreno, Mak i ja smo završili s trovanjem i temperaturom i skoro bez fotoaparata. Djeca su zato oduševljena spice turom i majmunčićem koji nas je skoro pokrao. Njima samo smeta pijesak, u Africi", napisala je Nevena.

Podsjetimo, Nevena je nedavno bila na skijanju u Sloveniji sa suprugom i kćerima Leom, Marom i Vitom.

Play ponuda
Play ponuda