Sanja Parmać odradila koncert s haljinom rasparanom na guzi

Neda Parmać preuzela je hot.hr na dva sata i napravila intervju s kolegicama Antonijom Šolom, Majom Vučić i Sanjom Parmać.

Koja pjesma vas podsjeća na prvu ljubav?
Antonija Šola:Ja sam zaljubljen Tony Cetinski.

Maja Vučić: Ne sjećam se pjesama iz tog perioda, ali ima nekoliko pjesama koje u meni stvaraju sjetu na neke lijepe dane, na proljeće, buđenja… Ali ako to treba sabrati u jednu pjesmu to bi bila Ja sam zaljubljen Tonyja Cetinskog.
Sanja Parmać: Sweet Home Alabama.

Što smatrate svojim najvećim postignućem? A najvećom blamažom?

Antonija Šola: Smatram da sam uspjela u životu jer radim ono što volim i živim od toga. Prvi nastup mi je bio blamaža, to je bilo 2003. kada sam pjevala pjesmu Dođi najbrže. Sama ta pjesma i taj nastup je bio blam.
Maja Vučić: Još uvijek radim na sebi, sve što sam napravila još se uvijek može nadograđivati. Postoje stvari kojima se ponosim kao što su završen fakultet, neki temelji za život, a najbitnije mi je što se svako jutro mogu pogledati u ogledalo čiste savjesti. Neoprezna sam i brza na jeziku, ali to ne smatram velikim blamažama.
Sanja Parmać:Svojim najvećim postignućem osim obitelji smatram i to što sam uspjela postići i to da sam sretna i kada se ne osjećam lijepom i kada nemam novaca. A izdvojila bih kao postignuće otvorenje škole Mikrofon Star koja uspješno djeluje. Najveći blam mi se dogodio na koncertu Swingersa s kojima sam nastupala. Kada sam se žurila sa intervjua na scenu netko mi je stao na bijelu haljinu i poderao je na području guze i sve bi bilo u redu da bina nije bila kružna i da nisu svi imali priliku vidjeti prorez.

Što bi poručili sebi mladoj?
Antonija Šola: Poručila bih si da više vjerujem u sebe i da budem samopouzdana.
Maja Vučić: Inače sam kao osoba nestrpljiva i volim sve sad i odmah. Međutim s godinama sam se naučila strpljenju i poručila bih sebi mladoj da će doći sebi u svoje vrijeme, odnosno da budem strpljiva.
Sanja Parmać: Poručila bih si da se sve vraća i da je svaka minuta provedena vježbajući dragocjena.

Postoji li neka pjesma na vašem mp3 koje se sramite i koja je to?
Antonija Šola: Ma i ne sramim se.. Što ja znam.. Možda…album od Seke Aleksić, ali to je opravdano time što sam tekstopisac i moram slušati različitu glazbu.
Maja Vučić: Takva pjesma ne postoji.
Sanja Parmać: Nema pjesme.

Povratak na Net.hr