Play ponuda

'Ne mogu smisliti telefon, a od Skypea mi je muka'

shimmer fallback

Marko Cindrić, koji u seriji Loza glumi problematičnog Filipa Gamulina, otkrio je kako se dobro namučio kako bi završio studij glume u Londonu, kao i da zbog veze na daljinu sada mrzi zvuk Skypea.

25.10.2011.
12:19
Play ponuda

Nakon uloge u serijama Pod sretnom zvijezdom i Dnevnik plavuše, 27-godišnji Marko Cindrić dobio je priliku u Lozi zaigrati razmaženog ovisnika o kokainu s kojim nema nikakve poveznice.

'Filipova obitelj je vrlo imućna i većina stvari u životu bila mu je servirana na pladnju, za razliku od mene koji sam se morao sam izboriti za sve. Uvijek sam poštovao princip svojih roditelja škola je najbitnija, a sve ostalo što želiš moraš sam napraviti', rekao je Cindrić za magazin http://www.nacional.hr/clanak/118522/marko-cindric-za-sve-sto-imam-morao-sam-se-izboriti-sam koji je objasnio kako su se njegovi roditelji morali žrtvovati za njega nakon što je otišao studirati glumu na prestižnoj Oxford School of Drama.

'Moja majka je podigla kredit u banci kako bi mi platila školarinu, svakoga mjeseca bi mi pomagala da platim stanarinu i stvarno se žrtvovala da bi mi omogućila studij. Neprestano sam tražio sponzore da bi mi olakšali plaćanje studija, a moji prijatelji napravili su akciju na Facebooku. Tri moje prijateljice prodavale su majice s mojim likom i skupile 15 tisuća kuna', ispričao je glumac koji je i sam radio različite poslove od pranja suđa, konobarenja do prevođenja.

Cijelo vrijeme imao je podršku svoje djevojke grafičke dizajnerice Ree Brčić s kojom je devet godina u vezi, no priznaje da nije bilo lako održavati vezu na daljinu.

'Bilo je i teških trenutaka, ali smo izdržali. Rea me često posjećivala u Londonu, a i stalno smo komunicirali preko telefona i Skypea. Zbog toga danas ne mogu smisliti telefon, a zvuk uključivanja Skypea mi izaziva mučninu. Rea i ja smo toliko dugo u vezi da se osjećam kao da smo praktički u braku', zaključio je.

Play ponuda
Play ponuda