Sve samo da ih vidi

MUČNI DETALJI: Brad Pitt prvi put posjetio djecu, potpuno se slomio i rasplakao

Glumac Brad Pitt navodno se potpuno slomio kada je posjetio svoju djecu prvi put nakon što je Angeline Jolie objavila da se razvode.

Jedan od preliminarnih dogovora uključuje i njegove posjete djeci, ali isključivo uz nadzor stručnjaka, piše Daily Mail

Mediji pišu kako se glumac igrao s djecom tijekom posjeta te da su se i on i djeca rasplakali. Pitt je djecu posjetio 8. listopada u bivšem obiteljskom domu u Los Felizu u Los Angelesu i premda je Angelina bila kod kuće, navodno nisu progovorili ni riječ.

Navodno je potpuno izgubio kontrolu nad emocijama kad su Vivienne i Zahara ušle u sobu.

POLICIJA SE POVLAČI: Brad Pitt neće biti procesuiran zbog napada na sina u zrakoplovu

“Suze su mu krenule i pokušao je ostati razuman jer nije htio uzrujati djecu svojim plakanjem. Posjet je bio prilično mučan, i Vivienne i Zahara su počele plakati’, rekao je izvor.

Pitt pristaje na sve samo da vidi djecu

Pitt navodno što prije želi postići dogovor s Angelinom koja zasad ima puno skrbništvo nad njihovom djecom, te se i dobrovoljno prijavio na testiranje na alkohol i droge kako bi dokazao da nema problema s porocima. Prvi je test navodno bio negativan. Prijatelj slavnog para rekao je da će Pitt surađivati kako bude mogao dok god može posjećivati djecu.

Odluku o posjetama uz nadzor terapeuta donio je sud u Los Angelesu. Cijeli se slučaj još uvijek razmatra, premda je FBI demantirao svoju uključenost, jer je Pitt optužen da se u alkoholiziranom stanju posvađao sa 15-godišnjim sinom Maddoxom i fizički nasrnuo na njega, što on apsolutno demantira.

ŽELI DOKAZATI DA ANGELINA LAŽE: Brad Pitt spreman se testirati na droge

Jolie je podnijela zahtjev za razvodom pet dana kasnije. Par je u braku bio dvije godine, a prije vjenčanja bili su u vezi 12 godina. Roditelji su šestero djece – posvojenih Maddoxa (15), Paxa (12) i Zahare (11) te biološke djece Shiloh (10) i osmogodišnjih blizanaca Vivienne i Knoxa.

 

 

Povratak na Net.hr