VRAĆA SE NA TV

MODERNA OBITELJ LANE PAVIĆ: ‘Branimir nije bio najbolji suprug, ali je super frend i super tata’

Televizijska je voditeljica na Weekend Media Festivalu u Rovinju za Story.hr progovorila o odnosu sa bivšim suprugom i o tome kako se njen novi suprug snašao kao član obitelji.

Lana Pavić je bila na Weekend Media Festivalu gdje je gledala nastup svoje kćeri Lare Borne Brkljač (10). Televizijska voditeljica i bivša manekenka kćer je dobila u braku s bivšim suprugom, poduzetnikom Branimirom Brkljačom, s kojim je i nakon razvoda ostala u dobrom odnosu.

Lana Pavić: Bane me razočarao kao suprug

“U braku s Branimirom sam se davala 300 posto, ali shvatila sam da to što ja ne dobivam isto nije moja niti njegova greška. Nije možda bio najbolji suprug, ali je super friend i super tata. Jako mi drago što se svi možemo normalno sjesti, najprije zbog sebe, a onda i moje kćeri. Ne treba nikome ništa zamjeriti, jer je to autodestruktivno”, izjavila je Lana za Story.hr.

Lana Pavić i Branimir Brkljač
Lana Pavić i Branimir BrkljačFoto: Robert Anić/PIXSELL

Brkljač i Pavić su se razišli nakon šest godina, a ona se nakon toga ponovno udala za Marka Kožula.

“Marko je moja druga polovice, tako da dobro funkcioniramo’, kaže Lana, koja je s drugim suprugom dobila kćer Iris Luciju.

Splićanka je najavila i povratak na male ekrane.

“Ne smijem ništa reći više, ali vidjet ćete me uskoro kao urednicu na jednoj od televizija s nacionalnom koncesijom”, izjavila je Lana.

Lana, Marko i Lara Borna
Lana, Marko i Lara BornaFoto: Žarko Bašić/PIXSELL

Povratak na Net.hr