Suprugu oderala kožu s prepona dok ga je depilirala

shimmer fallback
22.11.2012.
22:17
Play logo

Naime, pjevačica Mel B kupila je vosak s mirisom lavande kojeg je odlučila isprobati na preponama svog supruga Stephena Belafontea. Kako je on bio otvoren prema isprobavanju ovog tretmana, Mel si je dala oduška i traku povukla iz sve snage. Ovo iskustvo za njega je bilo posebno traumatično pa mu je trebalo određeno vrijeme da se od istoga oporavi.

'Rekla mi je Dragi, imam neki super australski vosak s mirisom lavande, hajde da ga isprobamo i namazala mi pola međunožja s tim ljepljivim čudom. Kad je povukla traku, toliko me boljelo da sam vidio milijun zvjezdica na stropu kupaonice. Oderala mi je kožu i mislio sam da neću preživjeti tu silnu bol', ispričao je Balafonte.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo

Nakon neuspjelog pokušaja svoje supruge da ga depilira, Stephen je 40 minuta sjedio u kadi punoj tople vode kako bi intenzivna bol u preponama popustila. Pjevačici je unatoč patnji svog supruga bilo drago što je i on, barem jednom, dobio priliku iskusiti bol koju ona redovito trpi u ime ljepote.

'Ne znam kad sam se zadnji put toliko smijala. Smijala sam se tako jako da su mi se na trbuhu opet pojavile pločice koliko sam stezala mišiće', kazala je 37-godišnja Melanie Brown.

Laži sa mnon
Superstar
Život na vagi
90 dana: Životi samaca
Darcey & Stacey
default_cta
Ljubav je na selu
Ekstremne sestre
Ljubav u divljini
Britain's Got Talent
Play logo