BEZ DLAKE NA JEZIKU

MARTINA TOMČIĆ OPLELA PO STOŽERU: ‘A da narodnjačke klubove otvore na 15 minuta dnevno?!’

Martina je na svom Instagram Storyju napisala svoje razmišljanje o trenutačnoj situaciji oko koronavirusa

Operna pjevačica i članica žirija “Supertalenta” Martina Tomčić (45) poznata je po svom britkom jeziku i iskrenom izražavanju svog mišljenja. Na društvenim mrežama često piše komentare o aktualnostima, a sada se oglasila o narodnjačkim klubovima.

MARTINA TOMČIĆ SE POHVALILA FOTKOM KOJU JE UREDIO GRUBNIĆ: Ciganović je brutalno ismijao u komentaru

Martina je na svom Instagram Storyju napisala svoje razmišljanje o trenutačnoj situaciji oko koronavirusa, a zasmetalo joj je što su klubovi bili zatvoreni, a sada ponovo rade, a posebice oni narodnjački.

“A da narodnjačke klubove otvore na 15 minuta dnevno?!”, napisala je uz mnoštvo emojija koji psuju čime se referirala na nedavno pojašnjenje odluke o posjetima bolesnoj djeci u bolnicama ministra Vilija Beroša.

Instagram/Martina Tomčić

“Za teško oboljelu djecu i najmlađe cijelo vrijeme epidemije, pa i sad, u većini bolnica omogućen je boravak roditelja što znači i 24 sata. U pojedinim županijama su zabranjene posjeti bolnicama, ali usprkos tome struka preporučuje omogućavanje posjete djeci na barem 15 minuta”, rekao je.

Martinu je prošle godine iživcirao nastup pop ikone Madonne na Eurosongu, pa ju je pošteno “oprala” na svom Instagramu.

MARTINA TOMČIĆ NA INSTAGRAMU OPLELA PO KRALJICI POPA: ‘Madonna je u falšu i dok govori’

“Svaki dan je nova prilika za učenje. Madonna nam je u finalu superiorno prezentirala falš i dok govori”, napisala je tada.

Povratak na Net.hr