NIJE IMALA MILOSTI / Mariju Šerifović naljutila četvorica mladića na koncertu: 'Da mi sin bude takav, ubila bih se'

Image
Foto: TikTok

Marija Šerifović održala je koncert u Švicarskoj, a nakon što je htjela održati govor, prekinula su ju četvero mladića, no ona im nije bila dužna odgovora

16.6.2024.
21:14
TikTok
VOYO logo

Srpska pjevačica Marija Šerifović (39) održala je koncert u Švicarskoj, gdje je izvodila svoje najveće hitove. U jednom trenutku napravila je stanku kako bi održala mali govor i obratila se publici, no u tome su ju spriječila četiri dečka.

Otkako je krenula sa svojim govorom, oni su joj dobacivali razne komentare, a Marija je potpuno poludjela te održala ipak drugačiji govor nego je željela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vas četvorica ste toliko neodgojeni, da je to pakao. Neviđeno ste neodgojeni, ja to moram reći, praštate. Stvarno ste neodgojeni. Ako razumijete, ako ne razumijete, prevedite im. Uh što sam se iznervirala, j***la bih im mater sad. Ali hajde, nema veze, mladi su. Ne dao mi Bog da mi sin bude takav, ubila bih se odmah. Sad vam praštam drugi put neću", poručila im je Marija.

Fanovi opleli po njoj

Video se proširio na društvenim mrežama, a neki od korisnika opleli su po Mariji zbog psovki koje je uputila mladićima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nedaj Bože takve kćeri isto", "Ma hajde pjevaj, šta filozofiraš. Ne možeš birati tko će ti doći na koncert. Bahato s Marijine strane","Ljudi plate kartu za tvoj koncert i ona tako", "Koja arogancija, nadmenost, to je jos neviđeno! Ako se ne možeš nositi sa svojim poslom i svime onim negativnim što taj posao sa sobom nosi, nemoj ga ni raditi. Prvo se izliječi pa eventualno nastavi", "Netko plati da vidi tvoj nastup, a ti ih izgrdiš i psuješ im mater. Opravdaj se i skreni im pažnju na ljepši način", "Auuu, što si sve sebi dozvolila. Žalosno", pisali su joj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najavila koncerte u Hrvatskoj

Podsjetimo, Marija je nedavno najavila nastavak turneje "Dolazi ljubav" pa će tako 18. listopada nastupati u dvorani Zamet u Rijeci, a 14. prosinca u Areni Varaždin.

"Glazba je do prošle godine bila moja prva ljubav, a sada je druga, ali ne mogu bez nje. Plan je da ova turneja završi u ožujku, nakon čega sigurno slijedi pauza od dvije godine jer moram odmoriti, a nakon toga tko zna, zato idemo uživati - neka poludi Rijeka, neka poludi Varaždin", rekla je pjevačica za radio Extra FM.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
NE MOŽE BEZ GLAZBE /

Marija Šerifović najavila koncerte u Hrvatskoj: 'Idemo uživati, neka poludi Rijeka'

Image
NE MOŽE BEZ GLAZBE /

Marija Šerifović najavila koncerte u Hrvatskoj: 'Idemo uživati, neka poludi Rijeka'

Publika u Hrvatskoj će uživati u poznatim hitovima i vrhunskoj produkciji.

Šerifović je krajem prošle godine predstavila album "Dolazi ljubav", koji je posvetila sinu Mariju. Na repertoaru će se naći i duet "Pola sunca" koji je izvela s hrvatskim pjevačem Matijom Cvekom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Meni je ovaj album u srcu možda i najdraži od svih sada, drago mi je što je u Srbiji upravo proglašen albumom godine", komentirala je pjevačica.

POGLEDAJTE VIDEO: Rade za smrtonosnih 980 eura, a odgovornost im je ogromna: 'Mi nismo tete koje čuvaju ovce'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
ksw 96
Gledaj uživo 20.7. od 20 sati
VOYO logo