MAJA ŠUPUT STALA NA KRAJ NAGAĐANJIMA: / Otkrila je što, ustvari, znači egzotično ime njenog sina

Majini pratitelji nagađali da je ona, između ostalog, ukrala prezime glumcu Orlandu Bloomu

27.3.2021.
17:46

Pjevačica Maja Šuput nekoliko dana nakon rođenja sina otkrila je njegovo ime na Instagramu. Ona i njen suprug Nenad malenom su dali ime Bloom Tatarinov, što je odmah izazvalo brojne rasprave po društvenim mrežama o njegovom značenju.

Maja je u svojoj najnovijoj objavi na Instagram Storyju odlučila tome stati na kraj, pa je pojasnila što ustvari znači ime njenog sina.

"Ono što je svima, namjerno ili ne, promaknulo jest tumačenje Cambridgeovog rječnika u kojem, između ostalog, stoji i to da riječ 'bloom' označava - zdravlje, energiju i naočitost te stranice Names.org koja kaže da ime Bloom znači 'Zlatno Srce' ('Heart of Gold'), 'Zmajev plamen' ('Dragon Flame').

'Bloom označava čelik'

U svojem ga je imenu nosila i Heba, kći boga Zeusa i njegove žene Here, koju su nazivali boginjom mladosti, a riječ bi se mogla protumačiti i kao 'ustajanje'. Na kraju treba dodati i to da 'bloom', osim cvijeća, označava i čelik", napisala je Maja.

Posjetimo, njeni pratitelji su nagađali da je ona, između ostalog, ukrala prezime glumcu Orlandu Bloomu, a konstatirali su i kako se dječak, ustvari, zove Cvjetko.

"Cvjetati, cvijet", "Englesko žensko ime značenja cvijet", "Ukrala je prezime Orlandu Bloomu", "Zapravo znači cvat", "Cvjetko", "Glavni lik u Winx Clubu", "S prijevoda iz engleskog znači cvjetati, inače je žensko ime koje dolazi od Anglo-Saksonske riječi ‘blom’ što znači radnik sa željezom, često je u židovskim obiteljima…", glasili su neki od komentara.

Možda će te zanimati

SVE TAJNE ZAGREBAČKE STRIPTIZETE /

'Političari su izuzetno neugodni, stalno dobivam bizarne ponude. Jedna je bila posebno jeziva...'

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali