KRISTINA MANDARINA STIŽE NA 'FARMU': / 'Bit ću svoja i bez glume, nijedan zadatak neće mi predstavljati problem...'

'Voljela bih ostati što dulje, ne zbog pobjede i novčane nagrade nego zbog toga što želim što više pridonijeti zajednici, snalaziti se u novoj okolini i zadacima,

16.10.2020.
12:18
Instagram/Kristina Penava
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

U reality showu "Farma" uskoro ćemo gledati i Kristinu Mandarinu koja se u Hrvatskoj proslavila kao prodavačica agruma. Kristina se nedavno podvrgnula estetskom zahvatu kako bi dobila "mačkasti pogled", a sada s nestrpljenjem čeka ulazak u show.

"Prije Farme nisam bila ni na kakvom posebnom uljepšavanju. Smatram da u Farmu treba ući svoj i prirodan", rekla je Kristina za 24sata. Dodala je da je pristala na ulazak u Farmu jer želi steći nova radna iskustva, nova znanja i upoznati nove ljude.

'Spremna sam na kompromis'

"Rada se ne bojim niti malo i dat ću sve od sebe u svakom zadatku. Nijedan zadatak koji ćemo trebati obaviti, bilo da je to briga o životinjama, kuhanje za veliku zajednicu, čak i građevinski radovi, neće mi predstavljati problem", rekla je.

Na pitanje hoće li pristati na kompromise, Kristina odgovara: "Spremna sam na kompromis jer je to situacija gdje smatram da se svi moramo prilagoditi jedni drugima. Puno je tu različitih ljudi i karaktera i smatram da čovjek u ovakvom showu ne može opstati kao jedinka, nego se mora znati prilagoditi drugima i pronaći zajednički jezik kako bi svi zajedno funkcionirali".

'Protivim se seksu pred kamerama'

Kristina tvrdi da kod nje nema taktiziranja. "Bit ću svoja i bez glume, tako da ću prema svima biti iskrena i otvorena", kazala je.

"Voljela bih ostati što dulje, ne zbog pobjede i novčane nagrade nego zbog toga što želim što više pridonijeti zajednici, snalaziti se u novoj okolini i zadacima, testirati svoje granice i uvjerenja i uživati s ostalim farmerima", rekla je.

Dodala je da se nikad ne bi mogla "spetljati" s nekim iz kuće. "Protivim se seksu pred kamerama. Nećete mene gledati u tom filmu, imam dečka kojem najviše vjerujem i nikad ga ne bih povrijedila na takav način. A i sama si to nikad ne bih dopustila", poručila je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Zaštitne maske za lice troslojne - 50 komada
22,12kn55kn
Mekane i udobne, pružaju zaštitu od 95%.
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali