KRISTINA MANDARINA JE SVE OSTAVILA PAF: / Pogledajte joj ruke, je li moguće da je za ovo iskeširala - 200.000 kuna?!

Na njezinim zapešćima osvanuli su komadi nakita za koje se bore čak i svjetske zvijezde A liste

21.11.2020.
12:24
Instagram
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Kristina Penava (22) proslavila se bujnim poprsjem dok je na štandu prodavala mandarine. Tako si je priskrbila nadimak Mandarina i dobila svoj prostor u medijima. Nedugo nakon što je njezino ime odjeknulo, najpoznatija prodavačica mandarina bacila se na remont.

Povećala je grudi i usne, podigla obrve kod estetskoga kirurga da dobije "mačkasti pogled“, korigirala nos, nacrtala obrve... S klasičnim izgledom starlete, razumije se, dolazi i sve ostalo vezano uz taj status.

Mandarina se počela hvaliti skupocjenim krpicama, cipelama, torbicama i nakitom, a više puta pozirala je u luksuznim automobilima. Najzad je podigla prašinu kada su na njezinim zapešćima osvanuli komadi nakita za koje se bore čak i svjetske zvijezde A liste.

Ukupna vrijednost oko 200.000 kuna

Suptilno pokazujući novu manikuru na noktima, Kristina je otkrila da nosi sat koji izgleda kao Audemars Piguet Royal Oak, čija je cijena oko 150.000 kuna, ali i narukvicu koja izgleda kao Cartier, a čija je cijena minimalno 40.000 kuna.

Za Cartier narukvicom luduju strane i domaće zvijezde. Takvu narukvicu imali smo prilike vidjeti i kod Fani Kerum kada je sa suprugom Željkom došla na glasovanje u Splitu. Takvu narukvicu nose Severina Kojić, Tatjana Dragović, Melita Fabečić... Da ne spominjemo Nancy i Franka Sinatru, Angelinu Jolie, Jennifer Aniston, princezu Dianu...

Replike su daleko pristupačnije

I sada, ako je riječ o originalima, ovi skupocjeni komadi nakita, koji su u visokim zvjezdanim krugovima stvar prestiža, u posjedu su i naše Kristine Mandarine. Doduše, ne možemo isključiti mogućnost lažnjaka, koji su vrlo pristupačni na tržištu.

Konkretno, replika Cartier narukvice može se nabaviti na internetu za 70-ak kuna, a sata Audemars Piguet za oko 800 kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Zaštitne maske za lice troslojne - 50 komada
22,12kn55kn
Mekane i udobne, pružaju zaštitu od 95%.
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali