NEPREPOZNATLJIVA / Kolinda pokazala kako je izgledala 2009. pa se prisjetila povijesnog trenutka

Image
Foto: Youtube screenshot, HRT
Image
Foto: Youtube screenshot, HRT

Bivša predsjednica tada je imala sasvim drugačiji stil nego danas, a tih godina bila je poznata i po svom preplanulom tenu

2.4.2024.
17:22
Youtube screenshot, HRT
VOYO logo

Povodom petnaeste obljetnice ulaska Hrvatske u međunarodnu organizaciju NATO savez, bivša predsjednica Republike, Kolinda Grabar Kitarović, prisjetila se povijesnog trenutka.

Te 2009. godine Kolinda je radila kao hrvatska veleposlanica u SAD-u, a sada je napisala:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
'je li to nadan?' /

S kime se to Kolinda tako prisno slikala? 'Izuzetno blizak prijatelj' ugostio ju je u Maroku, gdje je prošetala tisuće eura vrijedne 'krpice'

"Prije točno 15 godina imala sam čast kao hrvatska veleposlanica u SAD-u položiti hrvatski instrument ratifikacije Sjevernoatlantskog ugovora, čime je Hrvatska postala članicom NATO-a. Nakon obrane naše slobode, 🇭🇷 je time dugoročno ojačala svoju sigurnost u savezu demokracija", prisjetila se.

Bivša predsjednica tada je imala sasvim drugačiji stil nego danas, a tih godina bila je poznata i po svom preplanulom tenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Youtube screenshot, HRT
Image
Foto: Youtube screenshot, HRT

Kolinda Grabar Kitarović

Također, s vremenom je izgubila visoki postotak tjelesne mase, a kako bi to postigla podvrgnuta se liposukcijskoj dijeti.

Prehrana koja se temelji na liposukcijskoj dijeti, koju su nakon Kolinde usvojile i mnoge druge poznate ličnosti, može pomoći da se u dva tjedna izgubi sedam do deset posto tjelesne mase, a temelji se na povećanom unosu masti i proteina te smanjenom unosu ugljikohidrata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za vrijeme dijete se piju proteinski shakeovi, uzimaju aminokiseline te jedu isključivo zdrave namirnice, među kojima su meso, riba i povrće pripremljeni na mediteranski način.

POGLEDAJTE VIDEO: Kolinda Grabar Kitarović otkrila planira li se vratiti u politiku: 'Uvijek kažem, nikad ne reci nikad'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo