Pjevačica Jelena Karleuša, koja je ujedno i članica žirija u srpskom realityju "Zvezde granda", javno je ponizila kandidatkinju Miru Medan. Naime, prvo je kritizirala njezinu modnu kombinaciju te joj poručila da nema nikakvog modnog ukusa. "Ženama se dozvoljava toliki neukus. Smatram da si ovom haljinom, cipelama i frizurom sama sebi dala autogol jer si skretala pozornost u pogrešnom smjeru. Nisi se dobro obukla, sve to odaje totalni neukus", rekla joj je.

Zatim ju je pitala odakle dolazi, na što joj je Mira odgovorila da je iz Trebinja, malog mjesta u susjednoj BiH. "Nalazi li se Trebinje na planini, imate li struju pa da možeš pogledati društvene mreže?", pitala ju je Karleuša.

"Nemojte, molim vas, ne bih voljela voditi ovakav razgovor s vama. Kome vi postavljate takva pitanja, to nisu pitanja za ovu scenu... Ne dozvoljavam da tako razgovarate sa mnom", rekla je Mira i zatražila da ode s pozornice.

Suprug kandidatkinje na društvenim mrežama je zatim javno prozvao pjevačicu. "Imamo struju i internet, vidjeli smo tvoju bruku i sramotu", poručio joj je na svom Facebooku.

Nakon toga nastavio joj se izrugivati i na Instagramu.