Jasmina Stavrosa zaskočio Darth Vader!

Kultni lik serijala Star Wars stigao je u studio Narodnog radija kazavši kako je došao po svog sina. Naime, bio je to dio iznenađenja koje je pjevaču pripremio voditelj Dalibor Petko u čijem je Glazbenom showu Stavros imao koncert.

Kad su tema postali Stavrosovi nadimci, a među njima i Starwars, stigao je Vader. ‘Ajme meni majko moja, što je ovo’, čudio se Jasmin Stavros dok ga je Darth pozivao da otputuju u galaksiju kao otac i sin. Ispod maske skrivao se pjevačev kolega Boytronic iz grupe ET.

‘Čekam već sat vremena ovako, oznojio sam se kao Stavros u skijaškom odijelu’, priznao je Boytronic kazavši da mu je bilo odlično glumiti sa Stakijem u serijalu Nad lipom 35. Lijepih se iskustava prisjetila i glumica Nives Ivanković, skijaški trener Sandi Murovec proglasio ga je najboljim skijašem među estradnjacima, a Jole je rekao da ga je Stavros naučio radu i disciplini. Josipa Lisac pohvalila je kako izgleda. ‘Jako se brine za svoj izgled, što je definitivno za pohvalu i daj više konačno napravi taj album da pokažeš svima kak si dobar bubnjar’, poručila mu je Josipa, s čime se složila i Meri Cetinić koja je nekoliko godina s njim pjevala u istom bandu.

Rajko Dujmić Stavrosu je dao ime. ‘Rekao mi je imaš te grčke crte lica pa ćeš biti Stavros, a kako ti se zove mama. Jasna? Onda ćeš biti Jasmin’, prisjetio se Stavros proglasivši Rajka najzaslužnijim što se počeo baviti pjevanjem.

Od izvođačkih prava za pjesmu Julie, Daniela Popovića, na kojoj je svirao bubnjeve otkrio je da je kupio stan, a da i danas radi punom parom pokazao je najavom čak pet novih pjesama, na kojima trenutno radi. Stavros je uz pratnju grupe Naranča svirao svoje najveće hitove od ‘Nemoj se udavati’, ‘Neka je šarala’ do ‘Umoran’, a set listu napravio je na licu mjesta isključivo po želji slušatelja.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr