ŠTO MU JE FRANKA SKRIVILA? / Kontroverzni menadžer ružno reagirao na objavu o Ćorlukinoj supruzi: 'Oprosti mu, Bože... Tko to može slušati?'

Bubalo je poznat po svom britkom jeziku kad je naša estrada u pitanju, a na puškometu mu se sada našla i Franka

3.9.2021.
11:47
Instagram
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Splitski menadžer Ivan Bubalo na društvenim mrežama obrušio se na suprugu nogometaša Vedrana Ćorluke, pjevačicu Franku Batelić.

Naime, na Facebook stranici izdavačke kuće Croatia Records najavljen je njen najnoviji uradak uživo, a Bubalo nije propustio priliku da napiše svoj zajedljivi komentar.

"Koncert upravo ulazi i u tvoj dom. Poslušaj live izdanje koncerta koji je Franka ove godine održala pred vodičkom publikom", priopćili su iz Croatia Recordsa, a ubrzo se oglasio i Bubalo.

Poznat je po britkom jeziku

"Oprosti mu, Bože… Tko to može slušati?", komentirao je, a ubrzo mu se pridružio i još jedan pratitelj.

"Mora to biti čudo! Žao mi je kako sam samo propustio taj koncert. Za koju godinu će se početi i skidati. Tako to danas ide da bi bio popularan. Bolje pjevaš", napisao je.

Bubalo je poznat po svom britkom jeziku kad je naša estrada u pitanju, a na puškometu mu se nedavno našao pjevač Marko Tolja.

"Prije nekoliko godina najavljivan je u Splitu za doček Nove godine. Doček je otkazan jer se nije prodala – ni jedna ulaznica", napisao je Bubalo između ostalog na Facebooku.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Izdvojeno

Regionalni portali