UDAJE SE IVA MAJOLI / Zaveo ju je imućni Talijan s kojim se seli iz Hrvatske: Na djevojačkoj fešti je bila i Borna Kotromanić, pogledajte kako plešu

Image
Foto: Pixsell/ Grgo Jelavic

Iva Majoli sredinom rujna na Instagramu je s pratiteljima podijelila fotografije i atmosferu sa svoje djevojačke zabave u jednom zagrebačkom restoranu

4.10.2022.
12:38
Pixsell/ Grgo Jelavic

Bivša tenisačica i osvajačica Roland Garrosa 1997. godine, Iva Majoli, navodno se udaje sljedeći vikend za novog dečka, talijanskog poduzetnika Roberta Calegarija.

Sprema se velika fešta u Milanu

Kako doznaje Slobodna Dalmacija, par je sudbonosno 'da' odlučio izreći ovaj vikend u Milanu te se Iva odlučila iseliti iz Hrvatske i u Italiji nastaviti svoj bračni život.

Naime, Iva je sredinom rujna na Instagramu s pratiteljima podijelila fotografije i atmosferu sa svoje djevojačke zabave u zagrebačkom restoranu.

Image
KOGA PROVOCIRA? /

Karleuša se utegnula u identičan kombinezon kao i Kim Kardashian, no ovaj balkanski frca s puno više oblina

Image
KOGA PROVOCIRA? /

Karleuša se utegnula u identičan kombinezon kao i Kim Kardashian, no ovaj balkanski frca s puno više oblina

"Došlo doba da je udajemo", napisala je tada na društvenim mrežama Borna Kotromanić uz emotikon zaručničkog prstena. Oko sebe je Iva imala lentu s natpisom "bride to be" te bijeli veo i tijaru.

Kotromanić je podijelila i video u kojem ona i Iva plešu na pjesmu '92' Petra Graše.

Podsjetimo, bit će ovo drugi brak najbolje hrvatske tenisačice svih vremena i osvajačice Roland Garrosa u Parizu davne 1997. Godine 2012. godine Iva se razvela od savjetnika za financije i menadžment, Stipe Marića, nakon šest godina braka, a par je u braku dobio kćer Miju (16).

shimmer fallback
shimmer fallback

Naime, Ivin budući suprug bio je glavni gost na njezinom 45. rođendanu 12. kolovoza, koji su slavili na jugu Dalmacije. Šuška se i da će par imati dvije svadbene fešte: jednu u Zagrebu, a drugu u Milanu. Ipak, ova glavna, bit će u Italiji.

Schitt's Creek
Superstar
Život na vagi
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Señorita 89
Ja sam Zlatan
Britain's Got Talent