I TO SE DOGODILO / Lejla Filipović zasjenila je čak i Severinu: Bivša misica je u minici dokazala da ima najljepše noge u državi

Image
Foto: Instagram/Lejla Filipović

Lejla je ukrala pozornost pojavivši se u crnoj kratkoj haljini koja je istaknula njenu zavidnu figuru

4.10.2022.
10:53
Instagram/Lejla Filipović

U zagrebačkom kazalištu Vidra u ponedjeljak je održana premijera predstave "Sex i glad" u kojoj glavnu ulogu ima Tarik Filipović. Njegova supruga i bivša misica Lejla Filipović na Instagramu je istaknula koliko je ponosna na svog muža.

Image

Lejla Filipović

Image

Lejla Filipović

"Zagrebačka premijera 'Sex i glad'. Svi već znate koliko sam ponosna na mužića i veselim se svakom njegovu uspjehu kao da je moj (male zasluge pripisujem i sebi). Predstava je maestralna… beskrajno duhovita, poučna… drugačija… Obavezno pogledajte… i zahvalite mi kasnije", napisala je Lejla u opisu objave.

Ona je doslovno ukrala pozornost pojavivši se na premijeri u crnoj kratkoj uskoj haljini koja je istaknula njenu zavidnu figuru i duge vitke noge. Ipak, Tarik se pored nje uspio istaknuti jer je odjenuo svijetlo odijelo.

Bračni par je pozirao zagrljen s velikim osmijesima na licima, a snimkama s premijere oboje su se pohvalili na svojim Instagramima. Na premijeri su još bila i mnoga poznata hrvatska lica poput Severine, Viktorije Rađe, Dine Rađe, Asima Ugljena itd.

Tarik je otkrio i da se after party nakon premijere održao u Saloonu.

"Ostvarih si dugogodišnju želju da se vratim na jednu noć u klub gdje sam puno noći proveo i zora dočekao… Okružen dragim ljudima nakon uspješne zagrebačke premijere…", napisao je glumac u opisu objave.

Schitt's Creek
Superstar
Život na vagi
Love island UK
default_cta
Elon Musk show
Ljubav je na selu
Señorita 89
Ja sam Zlatan
default_cta
Britain's Got Talent
Tri sestre