PROGOVORIO O NJENOJ BURNOJ PROŠLOSTI / Iva Grgurić tuži nogometaša koji tvrdi da je satima gledao njene intimne odnose u hotelu

'Svi koji me spominju u 'Zadruzi' u lošem kontekstu, a pogotovo koji plasiraju neistinu, bit će tuženi', najavila je Iva Grgurić, pobjednica reality showa 'Zadruga'

23.10.2021.
9:03
Instagram/iva_grguric_official

Bivši nogometaš Dino Dizdarević u "Zadruzi" je otkrio mračne tajne iz prošlosti Ive Grgurić, pobjednice treće sezone realityja, zbog čega će se, po svemu sudeći, naći na optuženičkoj klupi, piše Telegraf.

Dino je, naime, dugogodišnji prijatelj Marinka Zovka, Ivinog bivšeg dečka, zbog čega tvrdi da je do detalja upućen u prirodu njihovog odnosa, kao i burnu prošlost Ive, o kojoj je govorio do detalja u emisiji.

Dino je, između ostalog, rekao da je Iva paralelno bila u vezi sa starijim biznismenom u sedmom desetljeću i Marinkom.

Bivši nogometaš ispričao je da je svjedočio kada je Iva navodno zadovoljavala Marinka u automobilu, bez trunke srama što je on tu, kao i da je u jednom hotelu gledao njihov odnos.

Ivu su pratitelji odmah alarmirali o šokantnim detaljima iz njenog života koje je Dino iznio uživo u programu, pred milijunima gledatelja, zbog čega je odlučila podnijeti tužbu.

"Dragi moji, ništa se ne brinite! Svi koji me spominju u "Zadruzi" u lošem kontekstu, a pogotovo koji plasiraju neistinu, bit će tuženi", najavila je Iva.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali