OTVORILA DUŠU

ISPOVIJEST NATAŠE JANJIĆ: ‘U rodilištu sam bila 35 dana, to mi je bilo najteže životno razdoblje…’

Glumica je priznala da joj je najteže pala odvojenost od supruga i sina koji je nisu smjeli posjećivati u bolnici

Nataša Janjić nedavno je rodila kćer Kaju, a sada je u razgovoru za Story progovorila o porodu i razdoblju koje je provela u rodilištu, odvojena od supruga Nenada Medančića i njihovog sina.

MARIJANA BATINIĆ OTKRILA KAKO PROVODI VRIJEME U DALMACIJI: U goste joj došla i Nataša Janjić; ‘Fino se častimo’

“Konačno smo, nakon punih 35 dana, moja Kaja i ja izišle iz rodilišta. Naime, još sam krajem lipnja, nakon redovitog pregleda, iznenada zadržana na mirovanju i čuvanju trudnoće, odvojena od tada 16-mjesečnog sina. Naravno, nismo očekivali ovakav scenarij, ali nasreću, Kaja je ozbiljna Lavica i sve je ispalo dobro”, ispričala je.

 

NATAŠA JANJIĆ VIŠE NE IZGLEDA OVAKO: Na Instagramu je pokazala drastičnu transformaciju: ‘Kad je bal…’

“Najteže mi je pala, uz svu brigu i neizvjesnost, kao i preuranjeni porođaj, ta preduga odvojenost od prvog djeteta i supruga koji me zbog pandemije i epidemioloških mjera nisu smjeli posjećivati, niti je suprug mogao biti na porođaju kao prvi put. Srce mi je doista bilo na izdisaju zbog nedostajanja i tuge što ne mogu biti s njima ili ih barem vidjeti, zagrliti dijete. Brinula sam se što mu ne mogu objasniti gdje sam nestala, a da on to shvati, i pitala se hoće li moj izostanak ostaviti traga na njegovu srcu. Uz sve nedaće ove godine, pandemiju i potres koji su nas pogodili, ovi dani spadaju u moje dosad najteže životno razdoblje”, rekla je.

Povratak na Net.hr