banner

PROMIJENILA FRIZURU

INDIRINA FOTKA PODIJELILA FANOVE: Jedni se rugaju; ‘Maja Šuput u pokušaju’, a drugi joj tepaju

Većina fanova Indiri je poručila kako je ljepša kratke plave kose te su primijetili kako nalikuje Maji Šuput

Pjevačica Indira Levak na svom je Instagramu podijelila fotografiju na kojoj pozira s plavom kosom dugom do ramena, no nije naznačila je li ugradila ekstenzije ili je u pitanju perika. U svakom slučaju, veliki broj fanova komentirao je kako im se ta njena promjena ne sviđa.

OVU JE FOTKU INDIRA OBJAVILA NA INSTAGRAMU, FANOVI U NEVJERICI: ‘Postaješ Branka Grubnić. Užas’

Indira je na licu imala make up je zemljanih tonova uz oči naglašene tamnim tušem i sjenilom. “Neka vam pogled bude na zvijezde, a noge na zemlji…”, napisala je u opisu objave.

Instagram/Indira Levak

Većina fanova Indiri je poručila kako je ljepša kratke plave kose te su primijetili kako nalikuje Maji Šuput. S druge strane, dio njih kazao je da je prelijepa te da ih podsjeća na Kim Kardashian.

GRUBNIĆ ODJENUO POZNATE DAME: Indira Levak s nikad većim dekolteom, Majina haljina sve zbunila: Nosi li gaćice?

“Samo oči od prelijepe Indire, ostalo kao da gledam Maju!”, “Volim te, ali ovo je previše filtera”, “Dobro izgleda al’ ne liči više na sebe”, “Nije naša Indira, izgubila je svoju prepoznatljivu i jedinstvenu osobnost…”, “Maja Šuput u pokušaju… Daj Indira, koji ti je đavo?”, “Vau podsjećaš me na Kim Kardashian, prelijepa”, “Savršena si”, komentirali su.

Povratak na Net.hr