SRPSKI FOLKER ISKRENO / Darko Lazić odrekao se raskalašenog života: 'Bio sam fini narkoman, ali sad se više ne drogiram, ne kurvam se...'

Image
Foto: Instagram/Darko Lazić

Darko Lazić nekada je bio divlji i vodio je raskalašen život, no danas je bez poroka

30.5.2023.
13:56
Instagram/Darko Lazić
Play logo

Otkako je u braku s Katarinom Stojanović, srpski pjevač Darko Lazić tvrdi da se odrekao skoro svih poroka. Više ne "juri" druge žene i ne uzima psihoaktivne supstance. Kaže da danas samo ponekad popije kad se okupi s prijateljima.

"Ne ide da ja pričam o tome koliko sam se promijenio, bolje je da to drugi kažu. Mogu samo reći da sebe više ne mogu prepoznati. Poroci su bili sastavni dio mog života. Kad bih se odrekao svega, to ne bih više bio ja. Sad je sve to u normalnim granicama. Ne pušim više, ne drogiram se, ne kurvam se, samo ponekad nešto popijem", rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Objasnio je da su mu se zgadili poroci jer se danas time ljudi hvale.

Image
NEOBIČNA VJENČANICA /

Prva fotografija s tajnog vjenčanja Darka Lazića: Mlada u crnoj haljini, a on u trapericama i džemperu

Image
NEOBIČNA VJENČANICA /

Prva fotografija s tajnog vjenčanja Darka Lazića: Mlada u crnoj haljini, a on u trapericama i džemperu

"Nekako mi se zgadilo uzimati bilo što, droge i bilo što tome slično jer su danas svi na tome. Kako kaže Aca Lukas, nekad je bilo zanimljivo drogirati se, a sad je izlizano. Nikad nisam krio da imam poroke. Kod mene je samo bio problem što nisam imao mjeru. Pretjerivao sam i onda me to umalo nije koštalo glave. Znaju svi da sam pod utjecajem alkohola sjeo za volan i slupao se. Mogao je biti kaos. Bio sam fini narkoman, sve sam htio probati i eto, na neki način sam platio cijenu. Taj period života mi je kao pakao! Danas rijetko pričam o tom periodu kada se dogodila nesreća. Ne volim se vraćati na to i samo kažem da smo živi i zdravi. Rijetko se za što kajem, moj život je moja stvar", tvrdi on.

Play logo

Pjevač je rekao da je nakon nesreće shvatio tko su mu na estradi pravi prijatelji i što kolege o njemu zaista misle.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Volim, u neku ruku, što mi se dogodilo ono s autom. Vidio sam tko su mi pravi prijatelji na estradi. Pokazali su prava lica, ja im, uprkos svemu, želim sreću i da budu bar upola uspješni kao ja. Svi koji meni žele loše, dabogda im bilo samo najljepše. Nikome ne mislim zlo, ali na kraju se ispostavilo da su to sve sitne prodane duše. Čak su neki pokušavali posvađati mene i Đanija, ali nisu znali da je to nemoguće. Đanija samo čovjek treba razumijeti na pravi način. On je veliki prijatelj, poseban je i veliki je šaljivdžija. Gledam ga kao oca i mora da se zna da među nama nikako nema zle krvi", zaključio je, a prenosi Kurir.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Schitt's Creek
Superstar
Život na vagi
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Señorita 89
Ja sam Zlatan
Britain's Got Talent
Play logo