Ella Dvornik otvorila dušu kao nikad do sada i izazvala oduševljenje

Ma što god mnogi mislili o Elli Dvornik, ona itekako zna ugodno iznenaditi. Tome u prilog ide i njena najnovija objava na Facebooku u kojoj je otvorila dušu te progovorila iskreno o svom životu na način na koji nije nikad do sada. Njena je objava izazvala oduševljenje na društvenoj mreži.

‘Bravo Ella, knjiga se ne sudi prema koricama, a tako ni čovjek prema predrasudama, otac bi ti bio ponosan da je živ na ove riječi…’, to je samo jedan od komentara objavljenih ispod Ellinog posta na Facebooku koji je prikupio preko 15.000 lajkova u samo sat vremena.

Ella Dvornik odlučila je putem društvene mreže otkriti kako joj je bilo dok je odrastala i išla u osnovnu školu. Kako je navela, njeni ‘prijatelji’ su se morali potajno družiti s njom jer njihovi roditelji nisu htjeli da ona loše utječe na njih. ‘Govorili su im da smo mi obitelj narkomana i da ja pušim i pijem i drogiram se i da se smucam sa ‘sumnjivim’ tipovima. Meni su moji roditelji dopustili da radim što hoću, ali samo pod uvjetom da im kažem sve. Nisam sakrila svoje prvo pijanstvo, prvu cigaretu, prvi joint ni prvog dečka svojim roditeljima. I baš zato nisam nikad bila problematična niti sam pretjerivala u ičemu. I moji roditelji su uvijek znali gdje sam, s kim sam i što radim. Ta ista djeca tih roditelja su se pretvarali da ‘spavaju’ kod mene. Izašle bi van zakopčane do grla, a onda u hidrant stavljale odjeću i oblačile se u minice. A ja bih sjedila doma i lagala njihovim starcima da ‘spavaju’, piše Ella koja je navela, između ostalog, i da su je iste te prijateljice pokušale otrovati Domestosom kad je imala 11 godina.

Ella priznaje da je tada bila tužna jer je bila neprihvaćena. Od ranih dana imala je prilike vidjeti kako ljudi znaju biti nepravedni.

Na kraju objave Ella ima i savjet: ‘Budite bolji. Volite ljude zbog onog što jesu, a ne zbog onog što vi želite da budu. I nikad, nikad nemojte zamjeriti, oprostite svima sve koji su vam loše napravili jer jedino tako ćete postati bolji od njih.’

Evo i njene objave u potpunosti:

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr