Drew Barrymore na društvenim mrežama podijelila je emotivnu objavu koja je ganula njezine obožavatelje. Naime, glumica je objavila dvije fotografije. Na jednoj je sređena i nasmiješena, a na drugoj pozira uplakana i bez šminke.

Na pitanje je li opet trudna, Drew Barrymore je dala jedan genijalan odgovor

Savjet glumice Drew Barrymore zaposlenim majkama zlata je vrijedan

"U životu su neki dani divni. Nakon dva sata provedena na frizuri i šminkanju te uz pomoć profesionalnog fotografa, mogu izgledati ovako. No osjećam se lijepo i nakon napornog treninga. Sve zahtijeva trud, a to je dobro jer je sve izvedivo. Ono što ne mogu sakriti jest činjenica da su neki dani teški i ne baš lijepi. Tada shvatim da sam sretna jer imam rješive probleme i moja zahvalnost je beskrajna. Ipak, neki put nas život jako pogodi i ne možemo si pomoći. Tada plačemo, ali ustanemo i nastavimo dalje. Slažete li se?", napisala je uz fotografije.

Njezini fanovi bili su oduševljeni hrabrošću s kojom je javno podijelila svoju intimu, a mnogi od njih pronašli su se u njezinim riječima. "U potpunosti se slažem. Svi smo mi ljudska bića", "Iskrenost je ključ svega", "Obožavam te", "Prekrasna si", "Stalno se tako osjećam. Hvala ti što si to podijelila s nama", "Sviđa mi se što uvijek objavljuješ realne fotke sebe", bili su neki od komentara.