PET SATI DAVAO ISKAZ / Drama u vili Harisa Džinovića: 'Melina upala u kuću i napala me, pozvao sam policiju'

Image
Foto: Pixsell/ Grgo Jelavic
Image
Foto: Pixsell/ Grgo Jelavic

Nakon burnog razvoda bivših supružnika, Harisa Džinovića i Meline, drame se nastavljaju jer je ona upala u njegovu vilu i napala ga, a kada nije htjela napustiti kuću, Haris joj pozvao policiju

2.4.2024.
12:27
Pixsell/ Grgo Jelavic
VOYO logo

Vijest o razvodu bosanskohercegovačkog pjevača Harisa Džinovića (72) i Meline podigao je buru u cijeloj regiji, a pogotovo nakon što je glazbenik otkrio da ga je sada bivša supruga varala. Sada se u njegovoj obiteljskoj vili odvila prava drama.

Melina je upala u vilu na Senjaku, koju je ona napustila nakon razvoda, a njihovo dvoje djece, Đina i Kan ostali tamo živjeti s ocem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
PRIČAO O VARANJU /

Oglasio se Haris Džinović nakon razvoda: 'Melina je materijalist, zanima je samo novac'

Nakon što je upala, napala je Harisa te nije htjela napustiti vilu, pa je Kan, odvezao Harisa u policiju gdje je pjevač pet sati davao iskaz. Melina je pored njih prošla svojim automobilom te s nije javila sinu, s kojim, kako Haris tvrdi, već neko vrijeme ne komunicira. Policija je ubrzo došla i na lice mjesta, a Melina je izjavila kako ju Haris maltretira.

Nakon čega je policija pjevaču privremeno oduzela pištolj za čije posjedovanje ima dozvolu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Pixsell/ Antonio Ahel
Image
Foto: Pixsell/ Antonio Ahel

Melina i Haris Džinović

"Melina je upala u kuću, napala me je verbalno, nije fizički! Ona mi je rekla da ima pravo ući, a ja sam odmah pozvao policiju. Ne mora ona mene napsti fizički, mnogo gore je psihički, verbalno! Ja sam ne znam razlog zašto je došla večeras. Pokušavam, evo, s policijom svo vrijeme saznati razlog", rekao je Haris nakon incidenta.

Iznosio je njihove intimne detalje

Navodi se kako je Melina upala u vilu zbog jednog Harisovog gostovanja, u kojem je govorio o njoj. Tada su još živjeli zajedno, ali su se izbjegavali po kući.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne sretnemo se kada legnemo spavati. Mi imamo veliki komfor, pa svako ima svoju sobu. Ako hoće spavati, tuširati, kupati, raditi svašta nešto u svom intimusu… Svako je htio imati svoju sobu, a ako nekom treba se*s, zbližavanje, to nije nikakav problem. Dođi u moju sobu ili ću ja u tvoju. Pa mislim da je to još jedan nivo ljepše", rekao je Haris tada.

Image
Foto: Slaven Branislav Babic/PIXSELL
Image
Foto: Slaven Branislav Babic/PIXSELL

Haris Džinović i Melina Džinović

Nakon što je pjevač otkrio mnoge njihove intimne detalje, rekao je da se ne boji što će Melina reći u javnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne bojim se u ovim godinama ni atomske bombe, a ne što će ona reći ili napraviti. Što god kaže, sve će biti u korist njezine štete", rekao je Haris.

Melina se nije pojavila na sudu

Podsjetimo, par se nedavno službeno razveo, a Melina se na sudu nije pojavila, nakon čega je Haris naglasio da se Melina družila sa ženama sumnjivog morala i prošlosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ona je jedan period bila potpuno okej, nešto se dogodilo s njom. Neki kvrc u glavi. Mnogo druženja sa ženama sumnjive prošlosti i morala. Ukazao sam joj na sve to, ona je rekla da nije to tako. Rijetko postoji žena koja prizna svoju krivnju i ispriča se, prizna svoju grešku. Ona se nikada nije ispričala", rekao je Haris za Kurir.

Džinović je nakon završenog ročišta okupljenim medijima rekao da ga je Melina samo iskorištavala za novac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Pixsell/ Grgo Jelavic
Image
Foto: Pixsell/ Grgo Jelavic

Melina i Haris Džinović

 "Pitajte nju zašto nije došla, ja ne znam. Dvije strane su bile suglasne, sutkinja je to prihvatila i dala presudu. Službeno sam razveden. Osjećam se odlično. Ovo je potpuno normalna stvar, nema razloga za slavlje, ljudi su se dogovorili da ne žive zajedno. Podrška sina mi mnogo znači. Ne vjerujem ženama. Melina je nikakva žena. Ja sam kriv što sam se oslonio na tuđu svijest."

"Sama je rekla da je materijalist, nju zanimaju samo pare. Ne zanima me s kime me je varala, sin je jako ljut na nju. Nisam žalio ni dinara na nju, sve sam joj kupovao, materijalist je", rekao je pjevač, prenosi Kurir.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: Najviše se razvode konobari, najmanje matematičari. Evo što je sve Direkt saznao o propalim brakovima

Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo