NOVA AGONIJA

DARKU LAZIĆU OTKAZUJE BUBREG: Javila se potencijalna donatorica; ‘Poklonit ću mu moj, neću mu ga prodati’

Majka natjecateljice srpskog reality showa ‘Zadruga’ Tare Simov, Miroslava, bez razmišljanja odlučila je da pjevaču bude donatorica

Darko Lazić opet ima ozbiljan zdravstven problem jer mu lijevi bubreg otkazuje. Pjevač ne želi da mu netko od članova njegove obitelji donira bubreg, pa se nalazi na listi čekanja jedne talijanske klinike, piše Alo.

DARKO LAZIĆ OTVORIO DUŠU: ‘Drogiranje je najgora stvar koju sam mogao uraditi’

Majka natjecateljice srpskog reality showa “Zadruga” Tare Simov, Miroslava, bez razmišljanja odlučila je da pjevaču bude donatorica jer ga izuzetno cijeni i voli.

https://www.instagram.com/p/B8p8rk6nbME/

“Kada sam saznala da Darku Laziću treba bubreg, dobro sam se zapitala. On je mlad čovjek i mora nastaviti normalno živjeti. Ja ću mu dati svoj bubreg, kao što bih dala i svom sinu. Pa pred njim je tek život. I ja imam djecu, zato tako i razmišljam. Poklonit ću mu moj bubreg, neću mu ga prodati, jer je meni dovoljan jedan da preživim.

Ozbiljna sam u namjeri da poklonim bubreg Darku Laziću. Molim da mi se javi i ja ću odmah krenuti s analizama i pripremama za operaciju. Znam da je transplantacija organa ozbiljna operacija i nadam se da će moj bubreg biti odgovarajući za Darka. Ja se za svoje zdravlje ne brinem, kakvo je, takvo je. Važnije je valjda da se spasi jedan mladi život”, rekla je Miroslava.

DARKO LAZIĆ MORAO NA OPERACIJU: ‘Bilo mu je ozbiljno ugroženo zdravlje, a postojao je i rizik od infarkta’

Još uvijek nije poznato hoće li Lazić prihvatiti bubreg Tarine majke, a potrebno je i uraditi liječničke pretrage kako bi se vidjelo je li Miroslava odgovarajući donor.

https://www.instagram.com/p/B8HbDZpHTHT/

Povratak na Net.hr