OGLAS

NOVA LJUBAV / Danijela je opet zaljubljena! Pjevačica potvrdila da ljubi inspektora: 'Naša priča ima temelja za filmski scenarij'

Image
Foto: Pixsell/ Zeljko Hladika

Danijela Martinović ponovno ljubi, ovaj je put riječ o inspektoru Josipu Plaviću

1.3.2023.
19:59
Pixsell/ Zeljko Hladika
VOYO logo

Pjevačica Danijela Martinović (51) nakon prekida s Petrom Grašom (46) započela je šuškanja o tome ima li novu ljubav u svome životu, a o tome se pričalo još početkom ove godine.

Tada se govorilo da je riječ o zaposleniku policije, a Gloria sad donosi intervju pjevačice u kojem je potvrdila kako je riječ o kriminalističkom inspektoru Josipu Plaviću (49).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Slučaj je brzo riješen'

"Prvi susret dogodio se prije otprilike godinu dana, kad je odvjetnica u moje ime podnijela prijavu za krađu identiteta preko interneta. Slučaj je brzo riješen, a potom se počela razvijati naša priča. Sve je započelo jednim neplaniranim telefonskim pozivom, koji se očito morao dogoditi.

Nakon što smo se upoznali, provodili smo puno vremena razgovarajući i polako počeli primjećivati da dijelimo iste vrijednosti, poglede na život i svijet oko sebe, pa čak i poneke snove", rekla je Danijela Gloriji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje ima li u njihovoj ljubavnoj priči temelja za scenarij nekog ljubavnog filma, pjevačica je odgovorila:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kada najneobičnije okolnosti spoje dvoje apsolutnih stranaca, koji do tada nisu znali ništa jedno o drugom, onda vam, naravno, na pamet padne da bi to mogao biti jedan filmski scenarij. Prolazimo puno lijepih trenutaka o kojima ću se sigurno literarno izraziti u budućnosti jer želim da ova priča ostane zabilježena."

Image
'MISLIM DA TI JE VRIJEME' /

Žanamari stavila obline u bikiniju u prvi plan i odmah dobila atraktivan upit, a otkrila je i zanimljiv detalj na nozi

Image
'MISLIM DA TI JE VRIJEME' /

Žanamari stavila obline u bikiniju u prvi plan i odmah dobila atraktivan upit, a otkrila je i zanimljiv detalj na nozi

Naime, očito su i Danijelini susjedi za to da pjevačica, nakon Graše, okrene novi list u svome životu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dobro je da je prekinula s Grašom, ona je stvarno dobra osoba. Prije mi je djelovala malo zamišljeno, no sad je stalno sretna i nasmijana, valjda zbog novog dečka. Priča se po kvartu da ima novog dečka, no ja ga osobno nisam vidjela", rekla je za 24 sata Danijelina susjeda.

Naime još dok je bila u vezi s Grašom, Danijela je većinu vremena, rekli su tad njihovi zajednički prijatelji, bila u Zagrebu. Više joj je odgovarao život u metropoli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Grašo je pak uglavnom bio u Splitu, a dao je i renovirati stan u centru grada pod Marjanom u kojem su živjeli. Upućeni tvrde da je veza Danijele i Graše počela pucati već tad zbog udaljenosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navodno su se s vremenom doslovce udaljili jedno od drugog. U konačnici su potvrdili prekid svoje 24-godišnje veze na proljeće 2021. iako upućeni tvrde da je prekida bilo i ranije. Jednom je tako Danijela plakala prijateljici zbog neslaganja.

24 godine je bila u vezi s Grašom

Priča da su Grašo i Hana Huljić (32) u vezi odjeknula je Splitom pretprošlo ljeto kad su viđeni u mondenom kafiću na Rivi u kojem su se, tvrde kuloari, ispod stola držali za ruke. Nekoliko mjeseci poslije, na jesen, Grašo i Hana fotografirani su u šetnji Zagrebom, što je bila konačna potvrda njihove veze.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Miranda Cikotic Pixsell
Image
Foto: Miranda Cikotic Pixsell

Hana je ubrzo ostala trudna, a par je sretnu vijest saopćio roditeljima za Božić. U veljači prošle godine vjenčali su se u Splitu, kćer Albu dobili su ljetos u sedmom mjesecu, a na prvu godišnjicu braka proslavili su krštenje kćeri u Grašinom bivšem restoranu na Sustipanu s 200-tinjak uzvanika. Samo krštenje bilo je obavljeno dva dana ranije u tajnosti nakon čega je uslijedio obiteljski ručak u splitskom restoranu.

Azbuka našeg života
Love Island: All stars
Brak na prvu
Hell's kitchen
Dosje Jarak
default_cta
Poseta
Obiteljske tajne
Opake djeveruše
San snova
Priča o čarobnjaku
default_cta
Zbrka u uredu
Ljubavna zamka
Trener ubojica
VOYO logo